Witam koledzy przymierzam się do zakupu E65 i takie mam szybkie pytanie do was z jakiego materiału jest karoseria aluminium czy blacha lub ocynk ?
Witam koledzy przymierzam się do zakupu E65 i takie mam szybkie pytanie do was z jakiego materiału jest karoseria aluminium czy blacha lub ocynk ?
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 04-08-2015 o 09:19 Powód: Nie powielaj wątków!
Ciężko poszukać w necie...
pozdrawiam Bartek
Kolego ttrol nie jest ciężko lecz tak wcześniej uczyniłem i nic sensownego na ten temat nie znalazłem. W tym celu postanowiłem napisać do was do ludzi którzy mają takie auta i mogą cokolwiek powiedzieć na ten temat.
http://repairdata.cnlaunch.com/pdf/2...5e99dbb1a0.pdf
drugi link w googlu
pozdrawiam Bartek
Caly przod jest alu, reszta to blacha. Tyle pamietam
Dzięki koledzy
Blotniki przod na 100% alu.
Diesel engines are for senior citizens
Wedle tego folderu, błotniki i maska aluminiowe oraz belki absorpcyjne pod zderzakami.
Nie za dużo, aluminiowa maska była już opcją w e38.
Folder chwali innowacyjne łączenie tłoczonych blach, wzmocnienia słupków B i drzwi oraz słupków C z komorami z deflektorem akustycznym.
Folder przyznaje się że drenaż szyberdachu taki sam jak w e38. Istotnie taki sam nawet jak w e32.
Szału to wszystko nie robi jak na projekt pojmowany niegdyś za kamień milowy.
Niestety dużo starsze D2 i współczesne wielorybowi D3 w technologii ASF były lata świetlne do przodu z Audi.
Czarne e32 w benzynie!