Witam oglądał ktoś może ta 7. Zrobiona ze smaczkiem pasuje mi idealnie, bez vanosow, ale niestety daleko.
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7-e38-long-alu-19-sekwencja-full-ID6y8xV3.html
Witam oglądał ktoś może ta 7. Zrobiona ze smaczkiem pasuje mi idealnie, bez vanosow, ale niestety daleko.
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7-e38-long-alu-19-sekwencja-full-ID6y8xV3.html
A co tam jest zrobione ze smakiem?
Nie podobaja mi sie felgi, ringi i kolor (najbardziej oklepany) a to tylko szczegoly i kwestia gustu.
slaby wypas foteli przednich.
auto wyglada na zadbane i proste. Fajnie ze long.
Jesli Ci sie podoba to warto zlukac. Cena wysoka jak za 96r alr jest faktycznie tak zadbane i dopieszczone a w dodatku w wersji long to mysle ze z cena mozna sie pogodzic :)
pozdro.
Zadzwoniłem pod to ogłoszenie 3 dni temu, jeszcze dziś się dopytywałem o szczegóły. Zarezerwowałem i pojadę je obejrzeć.
...ther's no better way to flyy...
Auto wygląda ładnie ,jest dobrze wyposażone i jak jeździ tak jak wygląda na fotkach to warte swojej ceny moim zdaniem.
Silnik ponoć oleju nie łyka i chłodziwa. Ale rzekomo gdy chodzi na gazie to trochę tego płynu łyknie. Gaz ma ponoć od kilku miesięcy firmy Agis (nie znam). Skrzynia po remoncie i chodzi płynnie wg sprzedającego. Najważniejsze serducho. Wezmę stetoskop i osłucham rozrząd, bo chyba nie ma innej możliwości żeby go sprawdzić ? Orientuje się ktoś, gdzie w Elblągu można sprawdzić sprężanie i zrobić test na obecność co2 i jaki byłby to koszt orientacyjny ? Jeżeli transakcja przebiegnie pomyślnie to od razu zmieniam termostat od 840i i sprawdzę pompę oleju w silniku. W moim starym M60 była poluzowana i jedna szpila leżała w obudowie plastikowej blisko łańcucha :)
...ther's no better way to flyy...
Opowiadaj co zostałeś :-)
"To ogłoszenie jest nieaktualne."
więc kolega chyba łyknął sztuke
Pewnie tak, łyknął OKAZJĘ z niskim przebiegiem i zrobioną ze smaczkiem. Teraz siedzi ze szwagrem i Edkiem- lokalną złotą rączką i przy piwku z Biedry dochodzą co tak ***** stuka i czemu ta skrzynia wywala jakiś błąd. Dziwi mnie tylko że Niemcy nie przyjeżdżają po te wasze smaczki do naszego ciotolandu. Przecież u nich przebiegi i ceny e38 zaczynają się tam gdzie nasze kończą.
Sama prawda w tym poście... ;)
Były:
VW Jetta A2
Opel Astra G Caravan
BMW E32 730i[*][*]
VW Passat B5 Variant
BMW E38 728iA
BMW E39 535iA
Audi A3 8P 2.0T++
Audi A6 C6 2.7 TDI++ Quattro
BMW E91 318d+
VW Phaeton 3.2