Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: E38 740il

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    w trakcie poszukiwań

E38 740il

Witam oglądał ktoś może ta 7. Zrobiona ze smaczkiem pasuje mi idealnie, bez vanosow, ale niestety daleko.
    http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7-e38-long-alu-19-sekwencja-full-ID6y8xV3.html

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E65 3.0D
    A co tam jest zrobione ze smakiem?
    Nie podobaja mi sie felgi, ringi i kolor (najbardziej oklepany) a to tylko szczegoly i kwestia gustu.
    slaby wypas foteli przednich.
    auto wyglada na zadbane i proste. Fajnie ze long.
    Jesli Ci sie podoba to warto zlukac. Cena wysoka jak za 96r alr jest faktycznie tak zadbane i dopieszczone a w dodatku w wersji long to mysle ze z cena mozna sie pogodzic :)
    pozdro.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    było e38 740iA M60B40

Zadzwoniłem pod to ogłoszenie 3 dni temu, jeszcze dziś się dopytywałem o szczegóły. Zarezerwowałem i pojadę je obejrzeć.
    ...ther's no better way to flyy...

Zaawansowany Użytkownik Awatar Bingo
    BMW
    E46 320Ci ,A8 D3 4,2
    Auto wygląda ładnie ,jest dobrze wyposażone i jak jeździ tak jak wygląda na fotkach to warte swojej ceny moim zdaniem.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    było e38 740iA M60B40

Silnik ponoć oleju nie łyka i chłodziwa. Ale rzekomo gdy chodzi na gazie to trochę tego płynu łyknie. Gaz ma ponoć od kilku miesięcy firmy Agis (nie znam). Skrzynia po remoncie i chodzi płynnie wg sprzedającego. Najważniejsze serducho. Wezmę stetoskop i osłucham rozrząd, bo chyba nie ma innej możliwości żeby go sprawdzić ? Orientuje się ktoś, gdzie w Elblągu można sprawdzić sprężanie i zrobić test na obecność co2 i jaki byłby to koszt orientacyjny ? Jeżeli transakcja przebiegnie pomyślnie to od razu zmieniam termostat od 840i i sprawdzę pompę oleju w silniku. W moim starym M60 była poluzowana i jedna szpila leżała w obudowie plastikowej blisko łańcucha :)
    ...ther's no better way to flyy...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    w trakcie poszukiwań
    Opowiadaj co zostałeś :-)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    poszukuje e38 730d
    "To ogłoszenie jest nieaktualne."
    więc kolega chyba łyknął sztuke

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 730d
    Pewnie tak, łyknął OKAZJĘ z niskim przebiegiem i zrobioną ze smaczkiem. Teraz siedzi ze szwagrem i Edkiem- lokalną złotą rączką i przy piwku z Biedry dochodzą co tak ***** stuka i czemu ta skrzynia wywala jakiś błąd. Dziwi mnie tylko że Niemcy nie przyjeżdżają po te wasze smaczki do naszego ciotolandu. Przecież u nich przebiegi i ceny e38 zaczynają się tam gdzie nasze kończą.

Doświadczony Użytkownik Awatar darekbb
    BMW
    E38 730iA 1995
    Cytat Zamieszczone przez SPEJSON Zobacz posta
    Pewnie tak, łyknął OKAZJĘ z niskim przebiegiem i zrobioną ze smaczkiem. Teraz siedzi ze szwagrem i Edkiem- lokalną złotą rączką i przy piwku z Biedry dochodzą co tak ***** stuka (...)
    Poryczałem się

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 740i
    Cytat Zamieszczone przez SPEJSON Zobacz posta
    Pewnie tak, łyknął OKAZJĘ z niskim przebiegiem i zrobioną ze smaczkiem. Teraz siedzi ze szwagrem i Edkiem- lokalną złotą rączką i przy piwku z Biedry dochodzą co tak ***** stuka i czemu ta skrzynia wywala jakiś błąd. Dziwi mnie tylko że Niemcy nie przyjeżdżają po te wasze smaczki do naszego ciotolandu. Przecież u nich przebiegi i ceny e38 zaczynają się tam gdzie nasze kończą.
    A koledzy SPEJSON,darekbb i Pawliko wróżeniem sie zajmują? Nie wiedziałem, za tacy złośliwi jesteście i gdybacie, wróżąc czarne scenariusze forumowiczom, takie plotkary przy kawce. Myślałem, że porządne z was typy. Gdybym był wróżka tak jak wy to pewnie wiedziałbym, gdzie jest idealne auto za najlepszą kasę, ale trzeba się liczyć, że coś trzeba włożyć. Chciałem drugą e38 to mam. Auto ma u mnie zostać, więc właduje w to auto ile będę musiał, póki co nie ma tragedii. Przebieg mnie g...o obchodzi i nigdy się nim nie kieruje. Widać kto tworzy opinię o kierowcach w bmw, gratuluje. Zbędne to było panowie, zbędne... Ps.: SPEJSON , jestem tu już 5 lat, sam sobie mechanikuje, a nie z jakims edkiem, wiec odpuść sobie. Miło było was poznac.