Witam oglądał ktoś może ta 7. Zrobiona ze smaczkiem pasuje mi idealnie, bez vanosow, ale niestety daleko.
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7-e38-long-alu-19-sekwencja-full-ID6y8xV3.html
Witam oglądał ktoś może ta 7. Zrobiona ze smaczkiem pasuje mi idealnie, bez vanosow, ale niestety daleko.
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7-e38-long-alu-19-sekwencja-full-ID6y8xV3.html
A co tam jest zrobione ze smakiem?
Nie podobaja mi sie felgi, ringi i kolor (najbardziej oklepany) a to tylko szczegoly i kwestia gustu.
slaby wypas foteli przednich.
auto wyglada na zadbane i proste. Fajnie ze long.
Jesli Ci sie podoba to warto zlukac. Cena wysoka jak za 96r alr jest faktycznie tak zadbane i dopieszczone a w dodatku w wersji long to mysle ze z cena mozna sie pogodzic :)
pozdro.
Zadzwoniłem pod to ogłoszenie 3 dni temu, jeszcze dziś się dopytywałem o szczegóły. Zarezerwowałem i pojadę je obejrzeć.
...ther's no better way to flyy...
Auto wygląda ładnie ,jest dobrze wyposażone i jak jeździ tak jak wygląda na fotkach to warte swojej ceny moim zdaniem.
Silnik ponoć oleju nie łyka i chłodziwa. Ale rzekomo gdy chodzi na gazie to trochę tego płynu łyknie. Gaz ma ponoć od kilku miesięcy firmy Agis (nie znam). Skrzynia po remoncie i chodzi płynnie wg sprzedającego. Najważniejsze serducho. Wezmę stetoskop i osłucham rozrząd, bo chyba nie ma innej możliwości żeby go sprawdzić ? Orientuje się ktoś, gdzie w Elblągu można sprawdzić sprężanie i zrobić test na obecność co2 i jaki byłby to koszt orientacyjny ? Jeżeli transakcja przebiegnie pomyślnie to od razu zmieniam termostat od 840i i sprawdzę pompę oleju w silniku. W moim starym M60 była poluzowana i jedna szpila leżała w obudowie plastikowej blisko łańcucha :)
...ther's no better way to flyy...
Opowiadaj co zostałeś :-)
"To ogłoszenie jest nieaktualne."
więc kolega chyba łyknął sztuke
Pewnie tak, łyknął OKAZJĘ z niskim przebiegiem i zrobioną ze smaczkiem. Teraz siedzi ze szwagrem i Edkiem- lokalną złotą rączką i przy piwku z Biedry dochodzą co tak ***** stuka i czemu ta skrzynia wywala jakiś błąd. Dziwi mnie tylko że Niemcy nie przyjeżdżają po te wasze smaczki do naszego ciotolandu. Przecież u nich przebiegi i ceny e38 zaczynają się tam gdzie nasze kończą.
A koledzy SPEJSON,darekbb i Pawliko wróżeniem sie zajmują? Nie wiedziałem, za tacy złośliwi jesteście i gdybacie, wróżąc czarne scenariusze forumowiczom, takie plotkary przy kawce. Myślałem, że porządne z was typy. Gdybym był wróżka tak jak wy to pewnie wiedziałbym, gdzie jest idealne auto za najlepszą kasę, ale trzeba się liczyć, że coś trzeba włożyć. Chciałem drugą e38 to mam. Auto ma u mnie zostać, więc właduje w to auto ile będę musiał, póki co nie ma tragedii. Przebieg mnie g...o obchodzi i nigdy się nim nie kieruje. Widać kto tworzy opinię o kierowcach w bmw, gratuluje. Zbędne to było panowie, zbędne... Ps.: SPEJSON , jestem tu już 5 lat, sam sobie mechanikuje, a nie z jakims edkiem, wiec odpuść sobie. Miło było was poznac.