Mialem lpg w e65. Gaz stag wtryski hanna. Oszczednosci byly spore to prawda. Ale gdyby nie bylo w niej instalacji to sam bym jej nie zalozyl.
Auto ma specyficzny zapach z wydechu.
Auto ma inny dzwiek silnika.
Auto nie jedzie jak na benzynie.
Auto nie ma zapasu lub polowe bagaznika zawalona.
Dla mnie gaz to zlo. Umiem liczyc ale gazu nie chcem.
Do oszczedzania diesel.
To sa moje doswiadczenia z gazem w e65. Pewnie zaraz sie dowiem ze mialem szmelc instalacje :) ale co tam.
@Anatol dobre pytanie.
@Charzun ladne autko. Dobry kolor. Podoba mi sie.
Pzdr.
Ostatnio edytowane przez pokolacji ; 22-07-2015 o 20:32
W miesiącu jeżdzac na LPG wydaje 600zl na paliwo do samej pracy, gdybym jezdzil na PB wyszloby kolo 1000zl. Jak dla mnie to spora roznica, a skoro auto jezdzi dobrze na LPG to w takim przypadku mnie na nie stac..
Ostatnio edytowane przez charzun ; 22-07-2017 o 10:48
No to ladnie jezdzisz na gazie i jeszcze lawete ciagasz :))
A na serio kazdy jezdzi na czym chce. Chcesz kuchenke jezdzisz kuchenka. Nie widze problemu. Ja go nie lubie i sam nie zamontuje sobie instalacji. Nie jest to problem z liczeniem a swiadomy wybor :)
W e65 ciagle tankowania lpg mnie tak denerwowaly ze i tak wiekszosc czasu jezdzilem na pb.
Wielorybek fajny i niech fajnie sie spisuje...
Powodzenia.
Ciagle tankowanie? ponad 600km zrobilem na LPG
Ostatnio edytowane przez charzun ; 22-07-2017 o 10:49
Fajny egzemplarz :) A co do LPG to od zawsze będzie dyskusja zwolenników i przeciwników, więc Ci co mają to oszczędzają a Ci co nie mają to wydają grube pieniądze w "imię zasad" :) Ważne aby każdy był zadowolony, pozdrawiam :)
Pragnę przypomnieć że jest to temat "powitalny" Charzuna a nie dział Off Topic i kolejne bicie piany o wyższości Bożego Narodzenia nad Wielkanocą... Dalsze OT będzie odpowiednio nagradzane.
...a Charzunowi gratuluję wieloryba ;)
Fajne autko życzę jak najwięcej km i najmniej awarii