Witam wszystkich ;) Trochę mnie nie było na forum chociaż zdarzało mi się nie raz tu zaglądać. W końcu nie tak łatwo wyleczyć się z uzależnienia jakim jest BMW 7er :D
Niektórzy z forum mnie kojarzą, wielu na pewno nie. Poprzednio byłem tu z pięknym E32 którego z żalem musiałem się wtedy pozbyć. Niemniej trafiła mi się okazja kupienia E38 w ładnym stanie i dobrej cenie. Autko to 728iA przedliftowe z 96r, sprowadzone z Francji gdzie miało 1 właściciela. Zależało mi przede wszystkim na dobrej blacharce i auto rzeczywiście nie ma grama rdzy. Na dzień dzisiejszy zrobiłem tzw. pakiet startowy ( nowe gumy, tarcze, klocki, odma i płyny ustrojowe i parę pierdół o których nie pamiętam ) Muszę jeszcze naprawić piksele w zegarach i polakierować maskę + polerka lakieru ale to drobiazgi.
Auto nie jest wypchane po burty ale jest wszystko czego potrzebuję. ;) Jest to dla mnie autko weekendowe więc traktuję go szczególnie.
Wrzucam kilka fotek na początek. Nie są jakieś super ale zrobione na szybko. Wkrótce postaram się zrobić lepsze :)