Zamieszczone przez coboss
Manual w Us e38 .... :/ Sztuka trafić ....
No nie wiem tak mi się nasunęło. Trochę dziwny objaw w życiu bym nie połączył problemów z odpalaniem ze sprzęgłem :] ale tak jak mówiłem na benzyniakach się nie znam moją silną stroną są Diesle.
PS. USA to wielki kraj więc i takie "wynalazki" jak manual się trafiają :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
swoją drogą w biegówce z USA rozwiązanie ze sprzęgłem jest bardzo mądre według mnie dla kobiet oraz zabezpiecza przed dziećmi pozostawionymi w aucie z kluczykami w stacyjce. Osobiście sam widziałem kilka takich sytuacji. Naprawiałem kiedyś klijętowi Jettę z 2005r gdzie właśnie była biegówka z takowym zabezpieczeniem.
dla mnie też dobre zastosowanie. podobno japończycy też tak robią ze swoimi autami. Takie rozwiązanie chroni przede wszystkim samo auto :) kiedyś mi się przydarzyło tak uderzyć autem w ścianę :) (odpalając auto na biegu) na szczęście było to bardzo dawno w bardzo starym seacie i nie przeszkadzał mi lekko pęknięty zderzak :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!