Poka¿ wyniki od 1 do 6 z 6

W±tek: [ pozostale] Witam, chcia³em siê przywitaæ i prosiæ o opinie

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2007

[ pozostale] Witam, chcia³em siê przywitaæ i prosiæ o opinie

Witam wszystkich mi³o¶ników BMW :) . Obecnie jestem w³ascicielem bmw e36 ale w najbli¿ym czasie mam zamiar kupiæ bmw e38 , chodzi mi konkretnie o 740 . mam mozliwo¶c kupna takiego auta za 18 tys z³otych wraz z gazem, wydaje sie ze auto w bardzo dobrym stanie, ogolnie bardzo czysto zachowane, w³asciciel który je posiada bardzo dba o swoje auto. Prosze mi powiedziec jakie najczêsciej mog± spotkaæ mnie k³opoty z tym autem. Gaz który jest w tym aucie wiem ¿e jest sekwencja ale jakiej firmy tego nie wiem, ogolnie pe³en wypad (navi, PDC, klimatronic) .czego powienienem sie wystrzegaæ i na co g³ownie zwróciæ uwage. jak tylko stane sie szczê¶liwym posiadaczem tego, b±dz innego e38 odrazu umieszcze zdjêcia. pozdrawiam

Super Moderator Awatar Anatol
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    e38 735 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Za 18 tysi to jak na mój rozum to ma³o jak za nomina³ w full wypasie ,ale mogê siê myliæ ... A pewnie to 94,95 rok...

Super Moderator Awatar olejus
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Sk±d
    Wroc³aw
    witam i pozdrawiam :D
    Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !

u¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jul 2007
    BMW
    e38 czerwone
    Sk±d
    Bia³ytok
    troszke racja bo pieni±dze skromne i uwa¿aj czy to przyadkiem nie 4.0 w manualu na rejestracji ZBIX ... bo ona mia³a ju¿ konkretne przej¶cia :)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    dzieki wielkie za odpowiedzi, jestem tu nowy i bêdê wszystkiego siê uczy³ powoli.
    Nie jest to ta rejestracja na szczescie , auto naprawde w ³adnym stanie, czarne, na orginalnych felgach bmw (gwiazda) , tak jest to bodaj¿e rok 95 , chodzi mi tylko o wersje 740 bo lubie predko¶æ a silnik 2.8 lub 3.0 to do tak wielkiego auta wydaje mi sie za ma³y :/. Jak tylko dozbieram pieni±dze i stane sie w³ascicielem odrazu umieszcze zdjêcia (jesli bede umia³ ) :)

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •