szwgierka takim lata ju¿ jaki¶ czas , ci±gniety z de od pierwszego w³a¶ciciela , kupiony prywatnie nie z komisu , ma w sedanie z takim w³a¶nie silnikem jak piszesz £ukaszu , co do auta powiem tak bo nie raz nim jecha³em za kó³kiem i jako pasa¿er , silnik jak dla mnie za g³o¶ny , jedzie w miare przyzwoicie , koszty wymian wcale nie ma³e , wygoda moim zdaniem w±tpliwa , jako¶æ wnêtrza ( wnetrze zwyk³e bez skór i drewna ) s³aba jak dla mnie s³aba , zauwa¿y³em ¿e auto ma dziwne czê¶te bujanie na boki na nierówno¶ciach , jest do¶æ sztywny i czujê siê w nim jak w kajaku , nawet w e32 na obni¿eniu itd wydaje mi siê ¿e jedzie lepiej przechy³y ma³e wiêcej pracuje góra dó³ , auto nie jest drutowane gdzie¶ po byle jakich mechanikach , u jednego z najlepszych u nas w okilicy , nigdy nie mia³o wypadku i st³uczki , zawieszenie juz chyba 2 razy robione ( raz na rok wymiana wahaczy - adrogi nie s± takie a¿ z³e u mnie ) , przegób ju¿ te¿ po wymianie oraz przetwornica ksenonu , problem z odm± byl z tego co wiem i smakuje mu olej ;)

Odpowiedz z cytatem