hatecraft na sasiednim forum pisz± mi ze wszystko to moze byc spowodowane bledami wlasnie od przepustnicy czy to moze miec jaki¶ wp³yw? Ca³e sterowanie czyli p³yte mam uzywke z innej e38 z silnikiem 3.5l lecz bez Vanosa o ile pamietam. W zasadzie wszystko to dzia³o sie w tej kolejnosci:
Jezdzilem i wyskakiwal mi ENGINEFAILSAFE ale nic sie z autem nie dzia³o, nie mialem kompa pod rek± wiec nie mogem sprawdzic i tak jezdzilem przez dwa tyg gdzie czasem wyskakiwal komunikat ENGINEFAilSAFE, lub nie zalezy od fochu autka... pozniej czulem lekkie poslizgi gazu no i pod koniec juz wlasnie takie mocniejsze poslizgi i w zasadzie autko bardziej buczalo niz jechalo ale nie chcialem dodawac gazu bo myslalem ze to przez skrzynie i nie chcialem zeby jakos mocno szarp³o wiec pomalu dojechalem do garazu.
Jak juz podlaczylem kompa to bledy mialem jak wyzej, po ich skasowaniu pojechalem w kolo komina sie przejechac i po chwili znowu odczuwalne bylo slizganie sie, bledem zadnym w skrzyni nie syplo a w silniku zapomnial kolega sprawdzic bo sie spieszyl, wiec moze to wszystko jest spowodowane wlasnie z³a praca przepustnicy i reakcji na gaz?w zasadzie te bledy skrzyni wystapily tylko raz a przeciez powinny co najmniej kilka razy skoro jezdzilem i auto dziwnie chodzilo

Odpowiedz z cytatem