-
Vip
Vip
Dokladka tempomatu do e32, co jest potrzebne ?
Chcia³bym do³o¿yæ go do siebie czy kto¶ mo¿e mi przybli¿yæ temat co mi potzreba i czy wszystko bedzie pasowaæ w instalacjii
z tego co wiem
manetka
silniczek tempomatu z link±
plastik pod kierownice z wyciêciem pod manetke
jaka¶ wi±zka
Ostatnio edytowane przez Sebek ; 23-06-2011 o 09:19
-
Zaawansowany U¿ytkownik
eml czy bez? automat czy manual?
-
Vip
Vip
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
nie masz instalacji fabrycznej? u mnie byla. napewno jeszcze przekaznik, u mnie wtyczka jest kolo nog kolo kierowcy, obok glosnika ale mozesz tez miec w schowku pasazera na gorze. i cos jeszcze jest potrzebne przy pedale gazu-ale dokladnie nir wiem.
-
Vip
Vip
ahm no tak przy pedale logiczne
a co dok³adniej mia³es przy tym g³osniku albo co mam szukaæ w schowku jaka¶ wtyczka?
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
niebieska wtyczka do¶æ du¿a.
-
Zaawansowany U¿ytkownik
Nie ma ¿adnego przeka¿nika przy g³o¶niku w m30. od tempomatu. Jesli masz wi±zke (np. okr±g³a wtyczka z lewej strony komory silnika do si³ownika tempomatu). To montujesz ten¿e si³ownik z linka i mocowaniem, wk³adasz komp od tempomatu do skrzynki z prawej strony. Montujesz d¼wignie tempomatu, oraz instalujesz czujnik na peda³ sprzeg³a( mocowanie plus sam czujnik). Czujnik jest podobny z wygl±du do tego zamocowanego na pedale hamulca.
Dok³adny opis :
http://www.ow.no/archive/eba/1013.PDF
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
ja pisalem o v8, u was wtyczka moze byc w schowku lub tam gdzie komputery w komorze silnika. Ale byc musi! no chyba ze nie masz instalacji
-
Vip
Vip
STOS móg³by¶ poprawiæ ten link, bo mi nie chodzi a chcia³bym to przeczytaæ
-
Zaawansowany U¿ytkownik
Link wydaje siê prawid³owy, u mnie ¶miga
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów