Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: E65 745 co sądzicie ?

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Co mam przesadzać?
    Było zapytanie,jest moja odpowiedz.Ja tak to widzę.To jak było odpowie sprzedający lub nie,sądząc po tonie i treści ogłoszenia.
    Natomiast ja jak sprzedawałem to opisałem wszystkie przygody auta w ogłoszeniu.

Mimo to były telefony od maruderów i byli "macaczo-oglądacze".

Życia nie zmienimy,ludzkiej mentalności też.Zaraz właściciel po przeczytaniu tych postów dopisze,że "forumowiczom dziękuję".

Zaawansowany Użytkownik Awatar JustBringIt#
    BMW
    E38 728iA 99'
    Bezi akurat ma rację - nigdy w życiu już nie dam usiąść za kierownicę komuś kto przyjedzie oglądać samochód jak będę sprzedawał... Po tym jak jakiś idiota, który rzekomo "znał się" na BMW e32, jechał po terenie zabudowanym z masą mieszkań blisko ulicy 140km/h i po chwili zahamował do 0 bo mu się przypomniało, że to nie "Need for Speed" i musi zawrócić... Masakra, taki "ktoś" przejedzie przechodnia, ucieknie z samochodu a wina spadnie na właściciela... Mam nadzieję, że taka osoba nigdy nie kupi BMW tylko zostanie przy jakimś golfie 3...

BMW
    e38 735 iA
    A zaczyn to zwichrowana tablica...

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    @ Anatol

To po co zaczynałeś? :D :D :D
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Bezi posprzątaj w tej piaskownicy :-)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Wiotki
    BMW
    e65 745

Panowie jako ,że miałem wolne popołudnie i 320 km w jedną stronę postanowiłem się przejechać ... ;)

Z ręką na sercu nie spodziewałem się ,że można tak rozklekotaną i zaniedbaną e65 znaleść , istny szrot serio jestem w szoku ,za ten opis + stan auta powinien kolokwialnie ujmując dostać w ryj , dla mnie to auto nie jest warte 16 tys , a najlepsze sprzedaję go jakiś małolat .

Motoru tam nie ma , wszystko zachlapane plynem i smierdzi od razu po odpaleniu zdrowo typowym zapachem "borygo" , wszedzie plamy po oleju (od dolewania) ale typ nie wie skąd po nigdy nie dolewał chociaż w bagażniku stoi bańka .faluje , chodzi jak traktor , klekocze niemilosiernie i nie jedzie .

Przez telefon oczywiście wszystko sprawne działa , nie zawiedzie się pan , przyjezdzam a tu :
    Odpalamy oczywiscie blad o niskim poziomie oleju , plynu chlodzacego , cos z czujnikiem pedalu hamulca , blad pdc , pali sie poduszka ,xenon sie spalil 3 dni temu i zapomnial mi powiedziec , no nic przejechalem tyle to moze sie przejade , szkrzynia szarpie co raz probowal sie ratowac manualna zmiana biegow , masaze nie dzialaly (na pewno z przodu) , oczywiscie tylnia klapa tez sie nie podnosi, klima dziala tak ze otwieral wszystkie okna bo "Panie to czarny samochod i ciezko go schlodzic " i absolutny hit ktory mnie rozwalil na lopatki "musisz sobie akumulator kupic bo ten wyjolem i jest wsadzony jakis slaby " .

No dobra z zewnątrz malowana nie była zbytnio na oko ale ... kazdy element porysowany , wgnieciony , obsolutnie kazdy nawet dach jak to Pan stwierdzil bo stala dlugo i kazdy obijal , felgi heeh , no chyba po kraweżnikach to auto czesciej jezdzilo niz po ulicy .

Cena sztywna , Pan nie będzie nic spuszczał bo woli ,żeby stało , no nic mam wrażenie ,że postoi dluuugo .

"Wlożysz sobie 3 tys zlotych i od razu samochod jest warty 10 tys wiecej , bedziesz mial lokate "
    Ostatnio edytowane przez Wiotki ; 05-07-2015 o 09:32
    V12 soundsystem !

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    No auto w końcu nie dla małolata hehe.Po samym opisie można stwierdzić, ze to k*e**n :)
    Bardzo doinwestowane i użytkowane przez osobe, ktorą faktycznie stać na auto ;-)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E65 3.0D
    No to wszystko jasne. Gosciu zadal sobie tyle trudu z opisem aukcji a tu taki szrot.

BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez Bezi Zobacz posta
    @ Anatol

To po co zaczynałeś? :D :D :D

Tak mi podpowiedziała moja szklana kula

Doświadczony Użytkownik Awatar darekbb
    BMW
    E38 730iA 1995
    "Panie to czarny samochod i ciezko go schlodzic " made my day :D:D:D po prostu trzeba być niespełna rozumu zeby takie coś wymyślić zważając na to jaka jest klima w 7...
    @JustBringlt#: ja nie wyobrażam sobie zakupu jakiegokolwiek auta bez jazdy próbnej, przeciez nikt normalny nie kupi kota w worku???