Witam.
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...-ID6y5rOJ.html
Dzwoniłem do gościa , coś kręci , ma ja strasznie krótko bo niby trafiła mu się okazja na nowszą .
Może ktoś ją kojarzy bądź oglądał ? Jak z kosztami naprawy tego valvetronica ?
Witam.
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...-ID6y5rOJ.html
Dzwoniłem do gościa , coś kręci , ma ja strasznie krótko bo niby trafiła mu się okazja na nowszą .
Może ktoś ją kojarzy bądź oglądał ? Jak z kosztami naprawy tego valvetronica ?
V12 soundsystem !
Wlasnie jakoś dziwne wrazenie robi ten jego opis... Nie chciałbym z tym czlowiekiem ubic muchy w kiblu, a co dopiero robić jakieś interesy.
Akurat z oglądaczami, magikami, pseudohandlarzami oferującymi połowę ceny i innymi frustratami trafił w sedno ;)
Podejrzewam, że tylko sprowokuje niektórych do zawracania mu głowy. Ale mimo wszystko rozumiem go, bo dużo ludzi ma ewidentnie za dużo wolnego czasu.
Anatol masz oko chłopie !
Odpuściłem sobie ją .
V12 soundsystem !
Skreślanie auta po pogiętej tablicy i zaślepce to przesada. Kiedyś na stacji benzynowej jakas baba cofała i przywaliła w moją renówke. Tablice mam całą pogiętą po tym zdarzeniu, ramka tablicy rozwalona, a na zderzaku jedynie jedna rysa.
Ja tez mam tablice pogieta, zaslepke na miejscu a zderzak bez rys :) opis, fajny, moze za bardzo agresywny i jestem pewien ze gosc maruderow z podworka pogoni, sam tez tak robie. Jak ktos wie czego szuka to wie gdzie dotknac czy polizac. Mimo wszystko jakos mnie nie urzekla choc cena dobra. Auto nie przerejestrowane widze blachy z moich stron. Wydaje mi sie ze albo handlarzyna w rozliczeniu wzial bo ciezko handlowac e65 - to nie e46 lub kupil dla siebie i sie posypaly vanosy, rurki i uszczelniacze po 3 miesiacach jezdzenia.
Anatol nie przesadzaj.
Jak Cayenne turbo sprzedawałem to kazałem kupcą na stacje jeździc, tyle miałem oglądaczy. Lub jak chciał się przejechac jak kierowca to mówiłem żeby dał mi w kieszeń gotówkę. I tez kilku zrezygnowało.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."