Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Powiat szwajcarski

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    Byłem. Zupełnie niepotrzebnie, ale trudno (opisałem wyjazd w swoim wątku). Mam nadzieję, że Ty nie byłeś - strata czasu :(
    Jechałem tylko po ten egzemplarz, więc to był szybki strzał. Inna sprawa, że szukam 750 Longer z ostatnich lat produkcji, z bogatym wyposażeniem, chętnie w jasnym wnętrzu. Już samych 750iL jest mało w obiegu, a tych w kondycji godnej uwagi jeszcze mniej, dlatego nie miałem nawet innej na oku, żeby podjechać po drodze.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 728iA, e34 520i, MB W123 240D, W124 200, W124 250d x2
    Ta druga z ostatnich linków ma kierę obszytą pomimo rzekomych 140.000km nalotu co trochę daje do myslenia. Fan, łącze się z Tobą w bólu. Też tak kiedyś sobie pojeździłem dla kurażu. Z drugiej strony może ciesz się, że jej nie kupiłeś i nie wsadziłeś się na minę. Powodzenia w wyszukaniu tego wymarzonego egzemplarza.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    Dzięki : )
    Właśnie najbardziej boli to, że ten niebieski był najbliższy wymarzonemu (brak tylko ACC)...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 750iL 2001

Cytat Zamieszczone przez Milosh Zobacz posta
    Ta druga z ostatnich linków ma kierę obszytą pomimo rzekomych 140.000km nalotu co trochę daje do myslenia. Fan, łącze się z Tobą w bólu. Też tak kiedyś sobie pojeździłem dla kurażu. Z drugiej strony może ciesz się, że jej nie kupiłeś i nie wsadziłeś się na minę. Powodzenia w wyszukaniu tego wymarzonego egzemplarza.
    Po czym wnosisz, że jest obszyta? Nie żebym się nie zgadzał, chciałbym po prostu wiedzieć, na co zwrócić uwagę w przyszłości.

Mi fan oszczędził wyjazdu, już prawie byłem w drodze, żeby sobie to niebieskie auto przywieźć. Nawet przez telefon było idealne i zadbane.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    Jeśli chodzi o tą szwajcarską, to dostałem więcej zdjęć z newralgicznych miejsc (progi, nadkola, krawędzie, podłoga itp.). Nie było na nich widać korozji, ale też zostały w ten sposób zrobione, żeby za dużo nie pokazać...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 728iA, e34 520i, MB W123 240D, W124 200, W124 250d x2
    ghrh popatrz na ostanie zdjęcie (ogłoszenie jeszcze wisi).

Primo - grubość kiery
    Secundo - fabrycznie skóra jest zeszyta w 1 punkcie (na godzinie 6) tu jest 2-krotnie zszywana (na godzinie 5 i 7)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 750iL 2001

Dzięki za wskazówkę. Z tego by wynikało, że tamte wszystkie ogłoszenia jakieś dziwne:

No nic, szukamy dalej...

Zaawansowany Użytkownik Awatar S1 POLAK
    BMW
    Było e36 320is,e46 320i ,jest e38 735i automat ;)
    735i z Hildesheim-Niemcy,Ja z Cięciny-Powiat Żywiecki
    Blog
    7
    Daj znać -przejadę sie z Tobą na oględziny ;) nawet do szwajcarii;) Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów