Witam, jestem ¶wie¿o po wymianie nagrzewnicy. By³o pare dni spokoju, ale wczoraj pasa¿erka zauwa¿y³a, ¿e co¶ kapie ko³o jej lewej stopy. Akurat klejê zaczepy z wyk³adziny, wiec trochê klimatronika jest ods³oniête, co u³atwi³o oglêdziny. Ciecz Sp³ywa po os³onie rurek z klimy i po plastikach obok. Z tego co pamietam ponad tym nie ma ¿adnych ³±czeñ z uk³adu ch³odzenia, wiec raczej to nie to. Nagrzewnica tez jest bardziej z tylu puszki klimatronika. Ciecz ma dziwny zapach, jakby jaki¶ klej, smar, trudno mi to skojarzyæ z czymkolwiek. Jedyne co pamietam to jedna z g±bek wyg³aszaj±cych deskê rozdzielcza podobnie pachnia³a, ale nie jestem pewien. Nie wiem, czy mo¿na to ³±czyæ z tym ze ostatnio zatka³ mi siê odp³yw z szyberdachu po tej samej stronie. Panowie, co sprawdziæ, gdzie szukaæ, bo nie chce znów zrzucaæ deski. Dodam, ze klima jeszcze nie nabita po wymianie, poza tym ta ciecz z klimy mia³aby jaki¶ kolor. S± w tych okolicach jakie¶ odp³ywy? Ostatnio deszcz leje bez przerwy, wiec cie¿ko wykluczyæ ze to w³a¶nie nie deszczówka wymieszana z czym¶ tam kapie, z góry dziêkujê za pomoc
Auto to e38 96r m62b35

Odpowiedz z cytatem