Ojejku! Moje liceum!! :shock: :shock:
Chyba za młody jestem bo z tego wszystkiego to kojarzę tylko grę "Jajeczka" i jakieś młodsze Nokie :)
Mam magnetowid Sanyo - działa do dzisiaj, kupiony za dolary w Pewex'ie, mam nokie 3330 działa do dzisiaj a ma juz z 9 lat (nie tak jak badziewna pól roczna N z aparatem, kamerą itd itp), mam też super Unitra radio mono (foto) i też działa do dzisiaj, mam też wierze Unitra kupioną w 79 plus Magnetofon (juz stereo) z ok 86 i tez grają do dzisiaj... ehh...
![]()
i nie mow ze wszystkie sprzety masz - Aldik - z tamtych lat. Mieszkasz w skansenie?
To co wymieniłem to mam, hehe sentyment i nie wyrzucam, ze miejsce jest w domu to lezy i czeka aby sprzedać i wnuki będą miały na mieszkanie haha :) Noo po za N3330 bo jej nie wyrzucam bo jak sie psuje ta co mam teraz to jest rezerwowy :)Zamieszczone przez sylwek7
Aaa przypomniało mi si eże gdzieś jest jeszcze Atari plus kaseciak do z grami hehe też działa :)
To sie chwali!! Trzymaj dla potomnych
Te jajeczka to kojaże ale bardziej pamietam pegasusa albo atari :D czy np tetris..
Te gierki kupowane na bazarach od handlowcow z "bylego" zaprzyjaźnionego kraju to był fenomen na miare iPod-a ;D
:medit: :medit: :medit:
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
A teraz takie ceny.....