Ja zawsze moję 7er używam cały rok :)
Moja E32 użytkowana jest przez mojego Tatę cały rok...i bardzo dobrze...ma regularne mycie i taknowanie :)
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
I tu dochodzimy do konkluzji, że osoba, która kupi to e32 za 35k, zgnije auto w dwa lata, bo przecież kilku z Was jeździ swoim BMW cały rok.
Czy ktoś z Was by tak zrobił?
pozdrawiam Bartek
Ktos kto chce auto na co dzień do jazdy mając 35 tyś raczej kupi e65 jak juz bedzie chciał koniecznie 7er. Więc ja tamobstawiam ze E32 w tej cenie bedzie raczej jako kurzo-łapka w garażu :D Ale rózne są przypadki na świecie:)
Zapas bez opony w innym stylingu - można przeboleć, brak trójkąta w skrzynce narzędziowej również, w schowku może brakować lampki, apteczki były tylko na Europę? - ale prawie wszystko można dokupić. A lampy są z wersji europejskiej bo inaczej nie zarejestrują auta - wyjątek zabytkowe. Czy 35 tyś za mały przebieg, zdrowe blachy i fajny silnik to dużo? Wszystko jest warte tyle ile zapłaci za to kupujacy. Jeżeli wszystko jest ok jak w opisie uważam że 30 tyś jest warta, choć nie bedzie to okazja jakiej wszyscy szukają.
dobrze, ze jestem w erze :D