Poka¿ wyniki od 1 do 4 z 4

W±tek: Problem z prawym ¶wiat³em…

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2015
    BMW
    e65
    Sk±d
    katowice

Post Problem z prawym ¶wiat³em…

Panowie problem raczej b³ahy tydzieñ temu pojawi³ mi siê komunikat PARKING LIGHT FRONT RIGHT FAILURE…i wysiad³a jedna z ¿arówek po tygodniu DIPPED BEAM RIGHT FAILURE…i wysiad³a kolejna czyli obie po prawej stronie…dzisiaj znalaz³em trochê czasy poszed³em je wymieniæ – obie wymienine i dalej nie ¶wiec± co siê okaza³o poprzednie ¿arówki nie wygl±daj± na spalone …wiem ¿e pewni powiecie ¿e trzeba sprawdziæ czy dochodzi napiêcie ale nie mam do tego przyrz±du dopiero jutgro pojadê kupiæ …po prostu zapobiegawczo pytam czy co¶ podejrzewaæ ? bo ze mnie taki elektryk jaki mechanik  ¿e nawet przy wymianie ¿arówki poleg³em…

Vip Vip
    Do³±czy³
    Dec 2009
    BMW
    Nie mam
    Sk±d
    Racibórz(¦l±sk)
    Objaw typowy dla modu³u LMA.
    Najprostsza naprawa to wymiana modu³u ¶wiate³ na sprawny + kodowanie modu³u pod auto
    Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2015
    BMW
    e65
    Sk±d
    katowice
    dziêki czyli widzê ¿e sam nie ogarnê tematu jutro podskoczê do fachowca...https://pl-pl.facebook.com/kodowaniebmw przy okazji podjadê do tych panów bo s³ysza³em ¿e naprawdê ogarnija temat...

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2015
    BMW
    BMW E65
    Sk±d
    Jastrzêbie/Rotterdam
    Witam mam podobny problem te¿ mi siê wy¶wietla b³±d PARKING LIGHT FRONT LEFT RIGHT FAILURE ... wymieni³em ¿arówki i b³±d dalej siê wy¶wietla i lampy nie dzia³aj± .Podczas wymiany zauwa¿y³em , ¿e wtyczka do postoju tak jakby siê nie domyka/ nie dochodzi do koñca mia³ kto¶ mo¿e podobny problem i wie jak go rozwi±zaæ ? Chyba , ¿e trzeba j± bardzo mocno wcisn±æ ?

Podobne w±tki

1. [elektryka] [e38] Problem z ¶wiat³em pozycyjnym
    Przez Rafi84 w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 17-09-2014, 21:40
  2. [pozostale] [e65] Problem - zbieraj±ca siê woda za tylnym prawym siedzeniem
    Przez ArtAir w dziale Seria e65 / e66 / e67
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 09-02-2014, 19:43
  3. Pukanie w prawym kole
    Przez Marcin-e32 w dziale Seria e32
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 09-10-2012, 12:35
  4. problem ze ¶wiat³em STOP
    Przez wrobelxx w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 27-12-2009, 14:46

Uprawnienia umieszczania postów