Dzięki :) .
Dzięki :) .
forum przeotacza się w facebooka! za taki temat powinien byc dozywotni ban na forum. Jutro lub za kilka dni doczekamy sie kolejnego beznadziejnego tematu typu: ,, jakie kanapki jecie w swoim aucie,,
kup sobie ramki do tablicy nasraj na nie gownem a potem posmaruj sobie tym klate sorry ale jestes debilem zakladajac takie tematy. Czekam na twoj kolejny temat : ,, ktora reka walic konia podczas jazdy,, sorry ale najwidoczniej szukasz kolegowna forum i zakladasz glupie tematy.
MOD EDIT:
Po tym poście będziesz obserwowany.
Twoje zgłoszenie posta też.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 20-06-2015 o 09:06
KleMarine03 jesteś tak mądry jak Twój ostatni post, jakoś koledzy nie mieli problemu,by normalnie odpisać, ale trafi się taki jeden i psuje całą atmosferę, jak masz jakiś problem to napisz na Priv
są ważniejsze problemy ludzi dotyczących usterek E65 niż Twoje głupie problemy jaką tablicę kupić na rejestrację. Zakładając głupi post na temat ,,chinkiej tabliczki na rejestracje,, za 8 zł z VAT-em powoduje że wazniejsze wątki schodzą na dół a założyciel tematu nie otrzymał odpowiedzi. Proste jak jebanie.
Do Moda: nie strasz bo się zesrasz.
MOD EDIT:
Nie straszyłem tylko ostrzegałem
Pozdrawiam.\Do zobaczenia za tydzień.
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 20-06-2015 o 22:06
Ja wziąłem za darmo z BMW Dobrzański Kraków. Opłata tylko za przesyłkę. Wyglądają zupełnie nieźle.
klemarine gangsterka ci się załączyła,kontroluj słowa,chłopak zapytał i to wszystko,a ty mu dopi......,choey jestes?
I ja tak samo zrobię podjadę u siebie do Bmw i poproszę o takie ramki.
A co klemarine to tak jak mówi arti7, no ale cóż trafi się i ganskterka z bmw 7. I ni wiem po co takie testy do mnie i do Moderatora "nie strasz bo się zeszrasz" na złocie nikt nie będzie chciał kolo Cb usiąść i się napić piwa