teraz tak zrobi³em jak wróci³em do domu, ¿e klikn±³em pilot 2 razy, póki co awaryjne nie mrugaj±. Naprawdê to dzia³a?
teraz tak zrobi³em jak wróci³em do domu, ¿e klikn±³em pilot 2 razy, póki co awaryjne nie mrugaj±. Naprawdê to dzia³a?
Wci¶niêcie drugi raz przycisku w ci±gu 10 sekund dezaktywóje czujnik ruchu i przechy³u
Rozumiem. Jest gdzie¶ dostepna instrukcja E38?
Edit: ¶ci±gn±³em instrukcje i jest tak faktycznie , ¿e ponowne naci¶niecie powoduje dezaktywacjê tych czujników. Zobaczymy czy problem zniknie :P
Ostatnio edytowane przez darekbb ; 18-06-2015 o 20:07
a syrena od alarmu ci dzia³a? bo mo¿e jej ju¿ nie ma a alarm ci siê uruchamia?
Instrukcje znajdziesz w necie ale po EN, po PL musisz sobie kupiæ np na allegro.
U mnie podwójne klikniecie nie dziala.. alarm i tak sie za³±cza..
Musi dzia³aæ, to podstawowa funkcja. Ja tak robiê jak pod praca otwieram szyby w upa³y. Wciskasz raz i po sek drugi raz
Ja na upa³y mam inny sposób. Otwieram auto, odpalam, klima na full, zamykam i czekam na zewn±trz 2-3 min. I wsiadam do ch³odu. Dodatkowo podgrzewam w ten sposób olej w silniku i skrzyni przed ruszeniem (o zimie nie wspominam nawet...)
Widzisz, a ja ogólnie nie lubiê za bardzo u¿ywaæ kimy :)
Jakie s± sposoby na wy³±czenie alarmu? ¦wiat³a znów same bez powodu siê w³±czaj±, zawsze jak silnik jest gor±cy, od paru dni za okr±g³o jak tylko zamknê auto, nie mam si³y ju¿ do tego![]()
Dora¼nie mo¿na zamykaæ przyciskiem na tunelu przez drzwi pasa¿era, zanim znajdziesz rozwi±zanie.
To co, ¿e diesel? Pewnie ¶wiece zalane;)