Co s±dzicie o tej sztuce http://allegro.pl/bmw-728i-193km-sko...460149705.html
Mam zamiar j± podjechaæ obejrzeæ tylko sprzedaj±cy trochê krêci,
Widzicie co¶ po zdjêciach, lub mo¿e kto¶ by móg³ j± podjechaæ i obejrzeæ jak jest z okolic Elbl±ga ?
Co s±dzicie o tej sztuce http://allegro.pl/bmw-728i-193km-sko...460149705.html
Mam zamiar j± podjechaæ obejrzeæ tylko sprzedaj±cy trochê krêci,
Widzicie co¶ po zdjêciach, lub mo¿e kto¶ by móg³ j± podjechaæ i obejrzeæ jak jest z okolic Elbl±ga ?
Ostatnio edytowane przez damianem ; 17-06-2015 o 23:59
Bardzo dobry wypas szczegolnie jak na 2.8.
Ladne zdjecia - samochod wyplakowany wypolerowany itd.
Nie fajne felgi i opony kartofle - ale to zadna wada.
Na Twoim miejscu zlukal bym w realu jak to wyglada.
Pozdro
W sumie nie masz daleko, gdybym mia³ tak± odleg³o¶æ i w zamy¶le kupiæ e38 to na 100% bym pojecha³ t± zobaczyæ :D zapytaj czy facet siê zgadza na zbadanie samochodu na stacji diagnostycznej, jak siê zgodzi to samochód mo¿e byæ fajny, a na stacjach maj± mierniki lakieru, zap³acisz z 40-70 z³ za us³ugê sprawdzenia i zmierzenia miernikiem i samochód masz pewny w miarê, zobaczysz podwozie, czy nie cieknie sk±d¶, stan amorów itp. ja przy zakupie swojej e39 tak zrobi³em i nie narzekam a wrêcz jestem zadowolony z zakupu :D
Jedyne co mi siê wydaje, ¿e te prawe tylne drzwi od do³u co¶ chyba korozja ³apie od wewn±trz ale mogê siê myliæ ( ta taka listewka jakby ).
Zadzwoñ i zapytaj o nr VIN to siê sprawdzi czy to nie jaka¶ przek³adka z 740 lub 750 :D
No listewka spuchniêta, i jeszcze zastanawia wytarty pod³okietnik w drzwiach kierowcy (lub niedoplakowany) a skóra na kierownicy idealna, wylany fotochrom w lusterku, reflektory z wersji chromeline, os³ona poduszki pasa¿era cos krzywo za³o¿ona, ale to nie musi o niczym ¶wiadczyæ .
Ostatnio edytowane przez Bartos ; 18-06-2015 o 21:02
Reflektory z wersji chrome line ? przecie¿ to jest chrome line, przez telefon mówi³ ¿e dwa burchle na prawych tylnych drzwiach ... wydaje mi siê ¿e jest jaki¶ haczyk w tym aucie ale jak nie pojadê to siê nie dowiem ..
nie chodzi o chrom na zew, bo to standard a o dodatki wewn±trz których nie ma.
Wewn±trz te¿ s± chromy, chodzi Tobie o te listewki co s± na boczkach drzwi ( przy szybie zaraz ) ?
nie nie nie. Ramki wokó³ g³o¶ników przycisków itp .