No nie wiem. Dojdzie to zdaj relacje
No nie wiem. Dojdzie to zdaj relacje
Je¶li chodzi o dolot to ten sam zestaw co D¿uda, bo on przecie¿ bierze to do E38, a je¶li chodzi o odmê to pomyli³e¶ rysunki...
ODMA
http://www.bmwstore.pl/pl/katalog/di...ssacy/vDG39528
nr 2 i kupiæ w jakim¶ Ler³a Merlê 7 ¶rub maszynowych M6x25mm. Resztê ju¿ masz w zestawie od D¿udy (uszczelkê i O-ringi).
Tylko ze on bierzez do M62 i z tego co widze do manuala? A ja mam M60 z automatem.. to jest to samo?
Uszczelki s± te same, a o-ringi pewnie te¿... Porównaj sobie numery czê¶ci.
u Dzudy chociazby uszczelka nr 15 jest inna niz na moim schemacie uszczelka nr 9
To samo z odma jest chyba inna wiec uszczelki tez inne maja numery..
Ja mówiê o numerze OEM a nie numerku czê¶ci na rysunku! 11 61 1 433 328
aah ale sie zajeb..lem, masz racje nr. czesci jest ten sam.. sorki za niedopatrzenie i niepotrzebne posty..
Teraz tylko zamawiac i wymieniac.
A druga sprawa, te uszczelki i oringi skladac na jakis silikon czy cos dodatkowego czy tak na sucho czy jak? Chcialbym aby bylo to juz dobrze zrobione..
duzo z tym roboty? Ogarne w jedno popoludnie?
Tutaj masz wszystko fajnie opisane a na 6 stronie masz liste uszczelek które wypada³oby wymieniæ przy okazji tej operacji :) Z braku czasu jestem jeszcze przed wymian± uszczelek wiêc chêtnie dowiem siê które jeszcze mo¿na wymieniæ ¿eby by³ spokój na d³ugi czas.
Przeplywka dotarla (dzieki wielkie chlopaki!!) niestety na mojej chodzi identycznie wiec wychodzi na to ze mam takie nieszczelnosci na kolektorze :/ Teraz czekam na komplet uszczelek i do roboty..
No i jak? Zrobi³e¶ kolektor? Ja jutro siê za niego biorê. Jest jeszcze co¶ na co zwróciæ uwagê?