Dzieki :), wsumie szukałem czarną ale ten grafit tez mi wpadł do oka.
Dzieki :), wsumie szukałem czarną ale ten grafit tez mi wpadł do oka.
Wszystko działa, tylko chwilkę trzeba poczekać, bo się wolno ładują...![]()
Witam ponownie. Po tygodniu jazdy tym autem myślę że go polubię
, jest dość komfortowe ( szkoda że zawieszenie jest sportowe), silniczek mimo że 3.0d bardzo ładnie się zbiera, używam auta na co dzień więc chcę i muszę utrzymać go wstanie bardzo dobrym , wiem że wiąże się to z wydatkami no ale taki był mój wybór.
No i na pewno nikogo nie zdziwię jak polecą z mojej strony pytania ale obiecuję też pomagać jak bardziej go rozgryzę.
Więc tak: nie działa mi w ogóle kluczyk zapasowy czyli padnieta bateria , czy w takim przypadku wymiana jej przywróci kluczyk do życia?
Kilka razy nie odtworzyło mi bagażnika, wymiana siłownika czy jest jakaś metoda reanimacji?
Metalowy jednorazowy dzwon słyszalny na zewnątrz z tyłu przy włączaniu biegu z neutrala i parkingu zarówno do przody jak i do tyłu, co to może być?
Czarny dymek z tłumika, ale w następny weekend będą wymienione odma , olej filtry i przepływka więc napiszę czy pomogło.
Idrive kilka razy mi się przywisiło, zdarzyło się że nie mrugną przy zamykaniu i otwieraniu no i kilka takich drobnych elektronicznych przypadków, czy to normalne w tym aucie?
No i mam dylemat z wymianą oleju w skrzyni
Dziękuję i proszę o wyrozumiałość!