Moje 740i , 750i , 750i fl. , 750 iL, 730D http://7er.pl/showthread.php/34752-W...5%9B%C4%87-%29
W pracy taki sajgon, że nawet nie mam kiedy się wyspać, a co dopiero wskoczyć na neta... Dzięki Panowie za opinie, bo naprawdę mnóstwo rzeczy się dowiedziałem i przeczytałem :)! Ja powiem tak: każdy ma swoje zdanie i swoją opinię. Jeden lubi tak, drugi inaczej, więc naprawdę zgadzam się ze wszystkimi i z każdym z osobna! W końcu każdy kupuje o, co lubi i tym się bawi :)! Niestety muszę troszkę poczekać z kupnem - do 3 tygodni, bo w moim obecnym autku padła jedna rzecz i przed sprzedażą po prostu muszę to zrobić. Czego jak czego, ale nie chciałbym, żeby kolejny właściciel miał z moją furką zmartwienie - w końcu im mniej inwestycji na początek tym lepiej ;)
Witam,Oglądałem to autko w styczniu tego i powiem tak:dół auta do malowania bo ruda niezle tam zadziałała.padnięty ABS,pod maską syf,koło zapasowe rozerwane więc nie wiem jak z zawieszeniem.Przejechałem się tylko kawałek bo auto od razu mi sie odniewidziało,ale prowadziło się nieźle.Osobiście odradzam.Aha, auto wtedy było wystawione za coś ponad 12 tyś ale jak odjechałem facet napisał SMS że odda za 9 tyś.