Cześć,
Mam na imię Mateusz i pochodzę z Warmii i Mazur a konkretnie ze Szczytna. Jestem fanem Bmw od dawna. Obecnie jestem posiadaczem srebrnej E32 730i(niebawem wrzucę fotki). Mam ją od ponad roku. Jej stan z początku był dość słaby. Zawieszenie wybite, środek zburaczony, z zewnątrz również....kicha(liczne naklejki ac schnitzer, czarne szyby itp.). Nie przekonywało mnie to by ją reanimować do stanu należytego, takiego na jaką zasługuje prawdzie E32..........lecz jej bardzo zdrowy stan blacharki oraz miłość do marki obudziła we mnie chęć wskrzeszenia jej prawdziwego piękna.
Powoli, małymi kroczkami staram się doprowadzić ją do stanu zbliżonego do oryginału. Jestem studentem więc finansowo nie jest łatwo a i czasowo też średnio, ale powoli brnę do swojego upragnionego celu. Jestem pełen nadziei, że dotrę do swojego celu nawet gdyby miało to trwać bardzo długo....
Do tej pory jeśli chodzi o zrealizowane plany to doprowadziłem zawieszenie (prawie) do kultury(wymiana tulei tylnej belki, stabilizatorów tył, wahaczy dolnych z przodu, łączników przód) usunąłem naklejki oraz folię z szyb . Wyleciały tylne lampy typu clear oraz włożyłem black hella na przód. Wyprałem wnętrze bez podsufitki żeby nie powstał baldachim.
W przyszłości planuję zrobienie wnętrza, odświeżenie lakieru na całej powierzchni auta oraz wiele wiele innych.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i posiadaczy siódemek. :smug: