Taaa... a jak auto się "przestraszy", bo uzna, że jest na kolizyjnym i zahamuje na środku drogi ot tak i ktoś przez to zaparkuje w tylnym zderzaku, to ciekawe czyja wina będzie ;)
Taaa... a jak auto się "przestraszy", bo uzna, że jest na kolizyjnym i zahamuje na środku drogi ot tak i ktoś przez to zaparkuje w tylnym zderzaku, to ciekawe czyja wina będzie ;)
Żadnych wątpliwości zawsze z tyłu i tu nigdy nie będzie dyskusji tekst policji zawsze będzie taki sam nie zachowanie odpowiedniej odległości i tylko kamera może cię uchronić przed pacjętami którzy zajadą ci drogę i zbutują przed maską
1 Miejsce w konkursie na auto zlotu - Ślesin 2014 w kategorii E38
3 Miejsce w konkursie na najładniejsze auto X VIP-owskiego zlotu 2015
Własnie jeżdzę przez weekend G11 i juz wyłączyłem durnego asystenta który mi odbija kierownicę gdy zbliżam sie do środka jezdni.
Daj się karnac a nie pitol
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Wybacz, ale w sumie nie było jak i kiedy...
Autko to była 730d G11i powiem Wam, że nie wiem jakim cudem ale zapiernicza dosyć fajnie a nawet fajniej. Nie jakby miała 265KM a co najmniej 50 więcej, chyba ze robią "program" aby ludzi podkręcać na jazdach testowych :) Normalnie juz takie podejrzenia chodzą mi po głowie.
W aucie brakowało dociągania drzwi, ale to już wina konfigurującego .
Asystenty różnego rodzaju jak juz pisałem powyżej to dla mnie bzdura i tylko przeszkadzały, ale poszczególne marki chyba zajęły się aplikacją tego do samochodów aby testować i zrobić z tego taki "wstęp" do produkcji samochodów autonomicznych . Niestety.
Co do wygody, mega super i kolejny przeskok modelowy na plus. Trzymanie drogi równiez super, natomiast nawet w trybie komfort czułem jakby była twardsza od mojej f01 mimo tego iż miała dodatkowo pneumatykę i nawet sie podnosiła w tym trybie a opadała po wciśnięciu "sport". Dość mocno czuć było dziury, co mi jakoś specjalnie nie przeszkadzało bo dawało mi poczucie pojednania z droga, natomiast moja narzeczona mówiła ze "taki trypel" :D
Tak czy inaczej pewnego dnia na pewno taką kupie, ale pewnie 740d lub 750d.
Za jakiś czas wkleję jakiś materiał z tego "spotkania weekendowego".
EDIT: https://www.youtube.com/watch?v=bv2Hx6fR1AQ&t=38s Taka relacja moja i narzeczonej :)
Ostatnio edytowane przez Aldik ; 27-03-2019 o 21:45