Taka moda, wielkością grilla chcieli się dopasować do konkurencji, Audi, Lexus, tylny pas łączący światła też zapewne by iść z trendem jak Audi i Porsche.
Na żywo na pewno będzie się podobać.
Taka moda, wielkością grilla chcieli się dopasować do konkurencji, Audi, Lexus, tylny pas łączący światła też zapewne by iść z trendem jak Audi i Porsche.
Na żywo na pewno będzie się podobać.
A ja to bym te nerwi jeszcze wiekśze widział :D Mi sie podobają takie wielkie.
W f to małe są, bo ktoś powyżej napisał ze wielkie. !?
wbrew pozorom poliftowe e38 jest bardzo podobne do e32 przedlift z lampami z e36 to masakra ale polift to bardzo ładne auto czego o e65 powiedziec nie można
O widzę, że masz dokładnie takie samo zdanie w tej kwestii jak ja. I powiem Ci, że słowo w słowo. A poliftowe E38, to ciągle moje marzenie...
Zresztą to kwestia gustu, więc nie rozwijajmy tego zagadnienia więcej, bo temat w końcu bardziej o nerkach G11...
Wracając do tematu.
Ja gdyby dziś albo jutro trafił 6 w totka, to na pewno nie poszedłbym do salonu po takie 7er, głównie ze względu na te "ohydne" jak dla mnie nerki...![]()
Wszyscy narzekają, a nikt nie wziął pod uwagę jednego ważnego aspektu, jak zdarzy się komuś stłuczka przodem to największą szkodą będzie jedynie połamany grill :)
Ciekawe ile te nerki będą kosztować ;)?