Strona 25 z 31 PierwszyPierwszy ... 152324252627 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 305

Wątek: Nowa 7 G11

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar Mateusze65
    BMW
    316d & 535i
    Cytat Zamieszczone przez damned1 Zobacz posta
    Jakbym ledwo wiązał koniec z końcem, to pewnie bym wziął na podreperowanie budżetu, a w rzeczywistości to raczej większe szanse są, że na takie zapracuję niż, że ktoś mi je da za darmoszkę ;)

Wracając do tematu, to moim zdaniem takie wielkie nery nie są złe. Ciekawi mnie jakie będą modele silnikowe (na screenach widać powrót 745 jako hybryda) i czy uda im się przywrócić modele benzynowe, czy dalej lineup dieslem będzie stał.

A skąd wiesz?? :D Może już jakiś bezdomny tylko czycha żeby Ci ją dać :D Na żywo trzeba zobaczyć, pomacać, pewnie nie bedzie tak źle z tymi nerkami...

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    ....
    Mnie się podoba, od razu z daleka będzie widać, że jedzie du.pa pawiana

Vip Vip Awatar matsember
    BMW
    G21 320i, ex E65 745i
    Mi na pierwszy rzut oka nie podobają się te nerki. Ale na żywo auta zawsze inaczej wyglądają niż na zdjęciach, także kto wie, może zdanie zmienię.
    Pamiętam jak seria 5 GT F07 mi się nie podobała. Uważałem ją za najbrzydsze BMW zaraz po serii 3 w kompocie, albo nawet i brzydsze, w szczególności ten tył. Ale z czasem jak oswoiłem się z tym wyglądem i jak widziałem to auto coraz częściej, zacząłem się przekonywać. Można powiedzieć "tak brzydkie, że aż ładne".

Vip Vip Awatar moloko5
    BMW
    E32 730i R6 ' 87
    Blog
    7
    No dla mnie też porażka...
    Chociaż w tym białym wydaniu i z dalszej perspektywy jeszcze to ujdzie. Ale ta fotka strzelona z bliska w ciemniejszym kolorze, to jest ból dla moich oczu...
    https://www.bmwblog.com/2019/01/08/w...tomer-preview/

Może na żywo będzie lepiej. A ogólnie to mnie nie stać, więc mi to lata...

Zaawansowany Użytkownik Awatar Mateusze65
    BMW
    316d & 535i
    Auto Zajebiste, ale z wielkością nerek to już przesadzają... w następnej reflektory już pewnie będą znajdować się wewnątrz ich :D Oświetlenie tyłu super... w poprzedniej jest jakoś tak biednie.

Vip Vip Awatar damned1
    BMW
    520i, 118i
    Teraz rzuciło mi się w oczy. Na renderingach w konfiguratorze tego nie widać, ale na zdjęciu są dwa "garby" na masce. To też nowość.

Stare odchodzi. Nowe przychodzi. Do Multipli czy Qube'a jeszcze daleko :D

Doświadczony Użytkownik Awatar darekbb
    BMW
    E38 730iA 1995
    To wygląda jak karykatura te nerki... juz f01 mialo dosc duze je... kiedys to robili klasyke jak e38 idealne proporcje a nie to co teraz plastikowe govvienka i silniki z plasteliny padajace jak muchy...

Vip Vip Awatar damned1
    BMW
    520i, 118i
    Cytat Zamieszczone przez darekbb Zobacz posta
    To wygląda jak karykatura te nerki... juz f01 mialo dosc duze je... kiedys to robili klasyke jak e38 idealne proporcje a nie to co teraz plastikowe govvienka i silniki z plasteliny padajace jak muchy...
    E38 klasyka? Klasyka to tzw. "Rekin". Potem weszło E36, E38, E39 i się zaczęło lamentowanie, że to już nie to, że kiedyś to robili design. Z kolejną generacją to samo i z kolejną. Itd... Itp...

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez damned1 Zobacz posta
    E38 klasyka? Klasyka to tzw. "Rekin". Potem weszło E36, E38, E39 i się zaczęło lamentowanie, że to już nie to, że kiedyś to robili design. Z kolejną generacją to samo i z kolejną. Itd... Itp...
    Pamietam jak płakałem nad E38 czy E36 że jak to wyglada,że jak bmw mogło takie pełne lampy wypuścić i że teraz wygląda jak kazdy inny :D
    Tak samo płakałem nad E65 a jeżdziłem nim jak żadnym inny :)

Doświadczony Użytkownik Awatar darekbb
    BMW
    E38 730iA 1995
    Cytat Zamieszczone przez Aldik Zobacz posta
    Pamietam jak płakałem nad E38 czy E36 że jak to wyglada,że jak bmw mogło takie pełne lampy wypuścić i że teraz wygląda jak kazdy inny :D
    Tak samo płakałem nad E65 a jeżdziłem nim jak żadnym inny :)
    Jednak E38 na tle choćby E65 wygląda bardzo klasycznie, same kształty z zewnątrz oraz wewnątrz gdzie z E65 juz chcieli zrobić coś zupełnie innego i ekstrawaganckiego. Mi z kolei w E38 bardziej podchodzi przód przedliftowy, a tył z polifta. No i jeszcze w F01 jest ewidentne nawiązanie tyłem do E32 co IMHO wyszło rewelacyjnie
    Ostatnio edytowane przez darekbb ; 10-01-2019 o 00:51