Mnie się podoba, od razu z daleka będzie widać, że jedzie du.pa pawiana
Mi na pierwszy rzut oka nie podobają się te nerki. Ale na żywo auta zawsze inaczej wyglądają niż na zdjęciach, także kto wie, może zdanie zmienię.
Pamiętam jak seria 5 GT F07 mi się nie podobała. Uważałem ją za najbrzydsze BMW zaraz po serii 3 w kompocie, albo nawet i brzydsze, w szczególności ten tył. Ale z czasem jak oswoiłem się z tym wyglądem i jak widziałem to auto coraz częściej, zacząłem się przekonywać. Można powiedzieć "tak brzydkie, że aż ładne".
No dla mnie też porażka...
Chociaż w tym białym wydaniu i z dalszej perspektywy jeszcze to ujdzie. Ale ta fotka strzelona z bliska w ciemniejszym kolorze, to jest ból dla moich oczu...
https://www.bmwblog.com/2019/01/08/w...tomer-preview/
Może na żywo będzie lepiej. A ogólnie to mnie nie stać, więc mi to lata...![]()
Auto Zajebiste, ale z wielkością nerek to już przesadzają... w następnej reflektory już pewnie będą znajdować się wewnątrz ich :D Oświetlenie tyłu super... w poprzedniej jest jakoś tak biednie.
Teraz rzuciło mi się w oczy. Na renderingach w konfiguratorze tego nie widać, ale na zdjęciu są dwa "garby" na masce. To też nowość.
Stare odchodzi. Nowe przychodzi. Do Multipli czy Qube'a jeszcze daleko :D
To wygląda jak karykatura te nerki... juz f01 mialo dosc duze je... kiedys to robili klasyke jak e38 idealne proporcje a nie to co teraz plastikowe govvienka i silniki z plasteliny padajace jak muchy...
Jednak E38 na tle choćby E65 wygląda bardzo klasycznie, same kształty z zewnątrz oraz wewnątrz gdzie z E65 juz chcieli zrobić coś zupełnie innego i ekstrawaganckiego. Mi z kolei w E38 bardziej podchodzi przód przedliftowy, a tył z polifta. No i jeszcze w F01 jest ewidentne nawiązanie tyłem do E32 co IMHO wyszło rewelacyjnie
Ostatnio edytowane przez darekbb ; 10-01-2019 o 00:51