X5, ktorym jechałem było w idealnym stanie technicznym-niestety nie posiadało pneumatyki.Silnik to smieszne 3.0d
X5, ktorym jechałem było w idealnym stanie technicznym-niestety nie posiadało pneumatyki.Silnik to smieszne 3.0d
Miałem X5 E53 z pneumatycznym zawieszeniem i chyba myślimy o dwóch innych autach :D To zawieszenie jest jako opcjonalne sportowe i do zawieszenia E38 nie ma podejścia w żadnym wypadku.
X5 to taczki - jeździłem 3 lata i wiem co piszę :) Teraz mamy X5 E70 z adaptive drive i jest ciut lepiej ale też szału jeśli o komfort nie ma ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Z tuczim lataliśmy cały dzień X6 5d M czy jak to tam si nazywa.
Auto całkiem niezłe.
Ale jako że w tym samym dniu mieliśmy i8 do śmigania to Nasz wybór był prosty :)
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Też chciałem i8 albo nowe 7 ale obu nie mieli "biedoki" z Bavarii :P
Ale ponoć ma być nowe 7er do testów to się przejadę tym cudem :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Ej no...jak tak to ja też tak chcę...
I że niby każdemu dadzą się przejechać...bez względu na grubość portfela...czy znajomości...no to pierwsze słyszę...o PL mówię oczywiście, bo u nas to trochę chory kraj...
Jakbym wiedział, że tak można, to bym brał każde nowo wyprodukowane BMW na takie testy...
@moloko5
Przyjedź do Wro to Ci załatwię.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Bezi, też się na to piszę, do Wrocka dojadę bez problemu ;)
OK.
Będę informować.
Teraz koniec OT.