Cytat Zamieszczone przez Yacek Zobacz posta
gratuluje toku myslenia. tak kupujesz tez samochody ? wybierasz trzy najtansze oferty na allegro i zostawiasz ten najmniej schrupialy zostawiajac pozostale na wypadek jak sie ten pierwszy rozkraczy ?

moja rada: w zaleznosci od budzetu kup GE, philipsa lub Osrama, najlepiej w sklepie niedaleko. GE sa bardzo przyzwoite. No i masz gwarancje. w razie czego zareklamujesz.
A umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem wyraźnie na czym można oszczędzić, a na czym nie. Za żarówki delikatnie lepiej świecące nie będę płacił 400-500 zł zamiast 30 zł :D Co oczywiście nie tyczy się innych podzespołów auta, jak części do silnika czy do zawieszenia - bo te zawsze kupuję z najwyższej półki. Gdzie można, tam można. Ale najlepiej od razu powiedzieć że mam głupi tok myślenia... bez odbioru.

Cytat Zamieszczone przez Bartos Zobacz posta
Możesz kupić u http://www.alltech24.pl/p565,zarnik-...ka-ksenon.html dokładnie chodzi o żarnik z linka i sklep. Jest to sklep usera z bmw5er.pl, a jeśli chodzi o te żarniki to parę osób z forum kupowało u niego i chwalili sobie. Jakby co z reklamacją tez nie powinno być problemu.

PS nie mam w tym żadnego interesu, po prostu na 5er chwalili te żarniki.
Żarnik za 50 zł a za 15 zł to jedno i to samo tylko w innym opakowaniu - "schweinerschlaffer" zamiast "bergmannbaum" :) Jak już iść w taniość, to w taniość. Co do kolegi wyżej, który napisał o pojedynczym błysku sam to również napisałem, dlatego przezornie kupiłem 3 i koledze doradziłem to samo.