Tak jak napisałem, spróbujemy po wakacjach. W tej chwili proszę nie wpisywać żadnej listy.
Tak jak napisałem, spróbujemy po wakacjach. W tej chwili proszę nie wpisywać żadnej listy.
pozdrawiam Bartek
I jak będzie jakieś zamówienie? Bo jakby mieli do załatwienia dywaniki materiałowe do E38 to chętnie bym się dokleił do zamówienia
"Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"
tez mam listę części :)
Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.
Hej
Ja też coś wezmę, ale tym razem musi ktoś inny zorganizować, bo ja mam urwanie głowy teraz.
Pozdrawiam Bartek
pozdrawiam Bartek
Hej. Ruszamy z jakimś zbiorczym zamówieniem? Lista potrzebnych gratów trochę mi urosła :)
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
ja też prawdopodobnie gratów za 2/3koła bym zamówił
1 Miejsce w konkursie na auto zlotu - Ślesin 2014 w kategorii E38
3 Miejsce w konkursie na najładniejsze auto X VIP-owskiego zlotu 2015
Cześć, miałbym dość konkretne zamówienie tylko chciałbym wiedzieć ile wyniosą te części :D
i jakby mógł ktoś tak krótko i na temat napisać: 1. ile się czeka na części, 2. czy są to Oryginały BMW czy zamienniki wyższej klasy typu lemforder, ATE itd... ? 3. jak z pieniędzmi tzn. wpłata na konto czy płatność przy odbiorze ? 4. Przede wszystkim czy kwalifikuje się BMW e53 x5 do zamówienia ? 5. Kiedy będzie następne zamówienie ?
Co chciałbym zamówić ?
Komplet wahaczy przód - nie wiem który numer 31122180422 czy 31126769717 + 31126769718
Komplet tarcz + klocków przód + tył - 34116794300- nr tarczy ale nie wiem której ?;/, 34112180419 -nr klocków ale też nie wiem którego...
sonda lambda - tylko nie wiem która - 11781742050 lub 11781433940 ?
paski, rolki 11282250244, 11282250245 - paski, rolki (chyba ?)
filtry - 88002180404
olej do mostu i skrzyni ale to nie wiem czy czasem nie będę zamawiał w ten sposób czy normalnie kupię przez allegro lub na miejscu
Jeżeli chodzi o resztę części to podaję link do realoem z wybranym moim nr VIN, ogólnie to portal jest strasznie niezrozumiały jak dla mnie, w ogóle nie potrafię się nim posługiwać i nie wiem totalnie, które numery są do jakiej części/zestawu itd... ;/
http://www.realoem.com/bmw/pl/partgr...E53-BMW-X5_30i
Prosiłbym o pomoc bo samochodem nie da się jeździć powyżej 80 km/h, ale każdy był tego świadomy przy zakupie :D
Aha, i jeszcze w sumie, żeby nie zakładać nowego tematu - czy jest możliwość dołożenia PDC do X5 E53, z czym to się wiąże, czy jest to skomplikowane, i czy może ktoś z forum mógłby takie coś zrobić, oczywiście odpłatnie :D (nie jest to moja wola xD)
Ostatnio edytowane przez JustBringIt# ; 29-11-2015 o 00:08
1 Miejsce w konkursie na auto zlotu - Ślesin 2014 w kategorii E38
3 Miejsce w konkursie na najładniejsze auto X VIP-owskiego zlotu 2015
Koledzy ja niestety nic nie potrzebuję i jestem mocno zajęty jednym ze swoich nowych projektów, więc nie jestem w stanie tego prowadzić. Zawsze może ktoś z Was temat popilotować, generalnie jest dużo do urwania jak jest taki budżet.
pozdrawiam Bartek