Przypomniałem sobie o czymś jeszcze, wiem, że to nie kosmetyk ale jest to chemia, którą bardzo bym chciał Wam polecić. Jest to KLEEN FLO WIELOFUNKCYJNY DODATEK USZLACHETNIAJĄCY DO OLEJU NAPĘDOWEGO.
http://allegro.pl/kleen-flo-wielofun...302700000.html

Dodaje go do paliwa od kilku tankowań, szukałem profesjonalnego dodatku do ON a nie komercyjnego, drogiego gówna i znalazłem, jestem bardzo zadowolony, silnik CR pracuje na tym jak na paliwie Verva bardzo cicho! Silnik reaguje od razu na to i to dość nerwowo co teoretycznie jest dobre bo znaczy, że działa, po przejechaniu kilkudziesięciu km komputer nastawia wtryskiwacze pod "nowe paliwo" i od tego czasu z każdym dniem silnik pracuje coraz lepiej, ciszej i elastyczniej, spalanie też jest minimalnie mniejsze a przyspieszenie dynamiczniejsze w szczególności przy wyższych prędkościach auto przyspiesza żwawo i przyjemnie. Spaliny także przestają śmierdzieć :) ja to poczułem bo nie mam kata z jednej strony i zwróciłem na to uwagę, że po odpaleniu auta na zimnym silniku faktycznie jest wyraźnie mniej wyczuwalna woń spalin. POLECAM wszystkim co tankują normalny olej napędowy typu Ekodiesel itd.!

Cytat Zamieszczone przez Dzuda
Ja co do niego mam mieszane uczucia :what: Kupiłem go kiedyś (i nawet Coboss po Twojej instrukcji) stoi dalej na półce nie używany...jak dla mnie słaby(ale to tylko moje zdanie)
Bo to kolego środek czyszczący a nie regenerujący :) Trzeba brać na to poprawkę, że to chemia bardzo dobrze czyszcząca felgi do codziennego użytku a nie coś co ma ożywić dopieprzone felgi ;)

Wracając do tematu chemii samochodowej wszelkie środki z pod logo Liqui Moly są doskonałymi środkami chemicznymi, niestety jedne z najdroższych na półkach sklepowych.