Strona 10 z 25 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 243

Wątek: [e38] witam ..tym razem V8

Tak na prawde Krzychu to nie ma już teraz chyba znaczenia. Wszystko jest spasowane, wygląda ładnie, jeździ prosto i szybko więc po co się doszukiwać dziury w całym ;)
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

7ka
    Gość
    wiesz zawsze mozna cos znalesc :]

z drugiej str tez mnie irytuja te odcienie srebrnego koloru..moze jest tak jak mowi Anatol..moze jest tak ze tak jest fabrycznie.. niebawem kolega kolegi wroci z urlopu i jesli bylo to robione w serwisie to bede mial historie auta co bylo dokladnie wymieniane to wam powiem ;)

Vip Vip Awatar tomcad
    BMW
    E38 728 '96
    Jestem zdecydowanie za żółtymi kierunkami.
    Co do odcieni srebrnego koloru, to ja w swoim E23
    też mam wrażenie, że drzwi są jaśniejsze :)
    E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Coś w tym jest bo z Krzychem sprawdzalismy mi całe auto czujnikiem i wyszedł błotnikm ale prawy a lewy na tle drzwi wygląda TAK :/ Drzwi też nie ruszane :P Na żywo nie zauważalne a na zdjęciu wyszło ..
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Oj tam chcecie aby ponad 10 letnie auto było jak nowe :) Byle szpachla nie odpadała za bardzo :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 728iA
    Nie ma sobie co zawracać tym gitary. W wielu srebrnych, niebitych autach na zdjęciach cyfrowych wychodzą różnice w odcieniu. Taka już uroda. Przecież wystarczy, że drzwi były lakierowane pod delikatnie innym kątem niż reszta auta i już będzie różnica w refleksie

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez Gasper
    Nie ma sobie co zawracać tym gitary. W wielu srebrnych, niebitych autach na zdjęciach cyfrowych wychodzą różnice w odcieniu. Taka już uroda. Przecież wystarczy, że drzwi były lakierowane pod delikatnie innym kątem niż reszta auta i już będzie różnica w refleksie
    .. i myślę, że to tu właśnie należy szukac przyczyny. Myślę też, że tyczy sie to większosci metaliców. :P
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Cytat Zamieszczone przez radoshb
    Cytat Zamieszczone przez Gasper
    .. i myślę, że to tu właśnie należy szukac przyczyny. Myślę też, że tyczy sie to większosci metaliców. :P
    I szczególnie jasnych metalików. Na ciemnych aż tak bardzo nie widać tego efektu.
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Krzychu u mnie też każdy inny element ;D .... żeby było smieszniej mamy z Czarkiem dwa (fabrycznie) identyczne z nazwy kolory ... a auta stojące obok siebie wyglądają na dwa różne kolory !!!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E38 740 1994r
    co do odcieni lakierów to zgodze się z przedmówcami(kąt malowania) -to prawda -znam to z praktyki gdy sam się uczyłem lakiernictwa ;)
    Co tu dużo mówić auto jest klasa :)

Uprawnienia umieszczania postów