Według mnie to sposób na ekonomiczny styl jazdy :) auto już nieźle ciągnie a mimo to wskazówka nie ucieka na 35+ (na ekonomizerze)Zamieszczone przez DAN V8
Według mnie to sposób na ekonomiczny styl jazdy :) auto już nieźle ciągnie a mimo to wskazówka nie ucieka na 35+ (na ekonomizerze)Zamieszczone przez DAN V8
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
pisząc o wydatkach jakie miałem lub jakie sie szykuja nie chce powiedziec ze auto jest drogie w serwisowaniu tylko naswietlic sprawe ze skoro tyle a tyle musze wydac to po cholere pakowac sie jeszcze w remont skrzyni przez nie umiejetne jej uzywanie. Tym bardziej ze kilka miesiecy temu byla remonotwana :] Byłem przygotowany na wyzsze wydatki niz przy innych markach. 7 w zakupie szczegolnie e38 nie sa drogie ale utrzymanie ich w nienagannym stanie juz kosztuje i swiadom tego chce utrzymywac auto w nienagannym stanie technicznym jak i wizualnym (chociaz nie planuje obnizen, wiekszych felg itd, bo to nie na nasze drogi :P ) az do odsprzedazy i zamiany na e65 albo e60. Jedno jest pewne ze nastepne BMW musi miec obowiazkowo V8 pod maska, dzwiek tego silnika nie umywa sie do r6 czy nawet V6, przyznam sie ze jesli chodzi o r6 w bmw to sie nigdy nie wsluchiwalem :razz:
Wiec nie offtopujac....
jak na razie widze ze jesli chodzi o zmiane z D na R i na odwrot nie popelniam bledu bo zatrzymuje auto do konca i wciskam do konca hamulec i czekam sekunde az auto przysiadzie (ze zmiany R na D) i dopiero ruszam. Ale widze ze nie trzeba sie martwic przelaczeniem z D na S to dobra informacjaostatnio byłem w trasie dzien po zakupie 7 i bałem sie właczyc S podczas jazdy :razz:
Kupcie instrukcje to czesc problemow wam sie rozwiaze :]
Mam instrukcje, ale doswiadczenie kaze mi zapytac ludzi ktorzy obcuja z tym na codzien nie od dzis. Poniewaz instrukcja swoja droga a praktyka swoja. W instrukcji jest zeby nie wymieniac oleju w silniku, a jak sie okazuje regularna wymiana przedluza zycie skrzyni ;DZamieszczone przez blitz
hehe o olej sinlikowy i wymiane sie nie pytam bo jest to dla mnie oczywiste ;D