ja nie kłamię ,a kopiowanie linków z forum które nie przestrzega regulaminu to jest temat do dyskusji ale nie tutaj bo sprawa dotyczy bmwfan, postępujesz nieuczciwe robiąc mi kolo tyłka czy to jest etyczne ?
ja nie kłamię ,a kopiowanie linków z forum które nie przestrzega regulaminu to jest temat do dyskusji ale nie tutaj bo sprawa dotyczy bmwfan, postępujesz nieuczciwe robiąc mi kolo tyłka czy to jest etyczne ?
Pewnie na tych innych forach też każdy bezpodstawnie robił Ci koło tyłka i dlatego zostałeś zbanowany?
Nieuczciwie to postępujesz Ty w momencie kiedy na samym wstępie zaczynasz od okłamywania innych - czy widziasz to może inaczej ?
bmwfan przestrzega swego regulaminu jak te inne liczne fora, na których dostałeś bana.
Nie ma sensu znów prowadzić do niczego nie prowadzącej rozmowy, bo znów tylko siebie postawisz w roli ofiary a nie dostrzegasz faktycznego problemu jaki sam stwarzasz.
tiger81 - wyluzuj !!!
MarkoPolo - wyluzuj !!!
Załatwiajcie swoje osobiste urazy na PW, GG lub NK !!!
Nie ce mi się czytać Waszych kłótni !!! Nie jesteśmy sędziami.
Gra muzyka
jakie ,podaj ? a jeśli nie wiesz to przeproś za oszczerstwo ,bo ja was przeprosiłem na bmwfan za nadinterpretacje wyposażenia .Zamieszczone przez tiger81
Jeszcze chwilka i obaj dostaniecie po ostrzeżeniu ;(
Gra muzyka
Hej MarkoPolo ;D cieszę się ,że doszukałam się Twojego tematu i mogłam również oczywiście przywitać ;D ;D
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.