jak masz kasy jak lodu i drugie tyle by wydać w jakimś tam czasie na auto to kupuj, BMW dawno się skończyło, teraz to jest porażka. W rodzinie miałem 520d f10 z początku produkcji (niby takie wow) ale pogoniliśmy po 1,5 roku...535d nowe już dawało rade ale absurdalne koszty serwisu i po prostu idiotyzm ASO powalił na kolana,a przecież pan Henio ze stodoły za pół darmo tego auta nie naprawi, sprzedane. Na jego miejscu jest nowe Audi A6 3.0D i jest o niebo lepsze... Jak chcesz się pakować w nowoczesny szajs, że tak powiem(bo BMW kolego się skończyło w 2004 roku) to droga wolna :) całe szczęście, że celujesz w duża pojemność a nie np 528i czyli dwulitrowe badziewne bi-turbo w którym głowica pęka już przy 100-150kkm hehe. Powiem Ci tak najmilej wspominam to 535d bo już lepiej wyposażone, silnik to porządniejszy już 3 litrowy diesel który dawał rade, bo dwulitrowiec to jest śmiech na sali i nie jeden amator ścigania się na prostej ulicy został w tyle w swojej super "sportówce" zdziwiony . Wyposażenie fajne, chociaż drogie i ceny też absurdalne. Bardzo się zawiodłem na BMW i jedyne co by mnie podkusiło to nowa X5 i nowe M4... na reszte grosza nie wydam, w ogóle ludzie pracujacy w BMW to też jacyś debile teraz, jakieś puste wytapecone lale, które mają w głowie zakodowane tylko "dzień dobry w czym mogę Panu/Pani pomóc" i jak coś do nich mówisz to łapią zawieche na 5 minut...A Panowie tam pracujący to jakaś pedaliada, która pracuje pod presją szefa i wychwalają BMW ponad wszystko. A mechanicy to kretyni po szkółkach, którzy maniane XXXXXXXXXi działają wg. schematów "wymień-wymień-wymień" i przy tym jeszcze Ci zabrudzą środek i beda sie bawić samochodem(moją 7 upaćkali w środku, radyjko sobie na maxa puscili i robili fuszerke dalej hehe)Ilekroć w ASO byłem, to zawsze ktoś kto ma olej w głowie się wykłócał z tymi patałachami... I niby ludzie mówią, że fajne te auta i dobre bo dużo ich jeździ... trochę gówno prawda bo nie stać dużo ludzi i 3/4 nowych aut zasuwających po polskich drogach jest kredytowane/leasingowane/wypożyczone a takim to nie bardzo żal bo średni wkład, a ta 1/4 pewnie ma hajs i ma w dupie. Już lepiej kupić 5 niż 7 która jak w praniu wyjdzie pewnie będzie jeszcze gorsza od e65 które i tak już naszpikowane elektroniką jest i doprowadzi człowieka do zagłady. Uparłeś się na nowsze auto? okej, byle nie BMW, chyba, że tak jak mówiłem masz nerwy ze stali i hajsu jak lodu.

Odpowiedz z cytatem