Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Wątek: Kupno bmw 750i lub 550i. f01 czy f10

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik Awatar WarsawShark
    BMW
    745i E65

Cytat Zamieszczone przez mike997 Zobacz posta
    Też własnie duzo widziałem takich aut dlatego pytam...diesel jak diesel...ale benzynka wiadomo bardziej kusi mnie hehe , ale wydawać na silnik x tysi tez mi sie nie widzi...

a oprócz silników reszta gitara ?

Edytuj posty!
    jak masz kasy jak lodu i drugie tyle by wydać w jakimś tam czasie na auto to kupuj, BMW dawno się skończyło, teraz to jest porażka. W rodzinie miałem 520d f10 z początku produkcji (niby takie wow) ale pogoniliśmy po 1,5 roku...535d nowe już dawało rade ale absurdalne koszty serwisu i po prostu idiotyzm ASO powalił na kolana,a przecież pan Henio ze stodoły za pół darmo tego auta nie naprawi, sprzedane. Na jego miejscu jest nowe Audi A6 3.0D i jest o niebo lepsze... Jak chcesz się pakować w nowoczesny szajs, że tak powiem(bo BMW kolego się skończyło w 2004 roku) to droga wolna :) całe szczęście, że celujesz w duża pojemność a nie np 528i czyli dwulitrowe badziewne bi-turbo w którym głowica pęka już przy 100-150kkm hehe. Powiem Ci tak najmilej wspominam to 535d bo już lepiej wyposażone, silnik to porządniejszy już 3 litrowy diesel który dawał rade, bo dwulitrowiec to jest śmiech na sali i nie jeden amator ścigania się na prostej ulicy został w tyle w swojej super "sportówce" zdziwiony . Wyposażenie fajne, chociaż drogie i ceny też absurdalne. Bardzo się zawiodłem na BMW i jedyne co by mnie podkusiło to nowa X5 i nowe M4... na reszte grosza nie wydam, w ogóle ludzie pracujacy w BMW to też jacyś debile teraz, jakieś puste wytapecone lale, które mają w głowie zakodowane tylko "dzień dobry w czym mogę Panu/Pani pomóc" i jak coś do nich mówisz to łapią zawieche na 5 minut...A Panowie tam pracujący to jakaś pedaliada, która pracuje pod presją szefa i wychwalają BMW ponad wszystko. A mechanicy to kretyni po szkółkach, którzy maniane XXXXXXXXXi działają wg. schematów "wymień-wymień-wymień" i przy tym jeszcze Ci zabrudzą środek i beda sie bawić samochodem(moją 7 upaćkali w środku, radyjko sobie na maxa puscili i robili fuszerke dalej hehe)Ilekroć w ASO byłem, to zawsze ktoś kto ma olej w głowie się wykłócał z tymi patałachami... I niby ludzie mówią, że fajne te auta i dobre bo dużo ich jeździ... trochę gówno prawda bo nie stać dużo ludzi i 3/4 nowych aut zasuwających po polskich drogach jest kredytowane/leasingowane/wypożyczone a takim to nie bardzo żal bo średni wkład, a ta 1/4 pewnie ma hajs i ma w dupie. Już lepiej kupić 5 niż 7 która jak w praniu wyjdzie pewnie będzie jeszcze gorsza od e65 które i tak już naszpikowane elektroniką jest i doprowadzi człowieka do zagłady. Uparłeś się na nowsze auto? okej, byle nie BMW, chyba, że tak jak mówiłem masz nerwy ze stali i hajsu jak lodu.
    Ostatnio edytowane przez Anatol ; 30-05-2015 o 16:05