Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: warszawa 745 z forum

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    bmw

Post warszawa 745 z forum

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E65 3.0D
    Nie ogladal ale cene jest bardzo fajna. Bardzo fajny jest tez wypas. Jesli opis jest prawdziwy to napewno warto. Wszystko wyjdzie w realu.
    Pozdro.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Czym on wysmarował to drewno- wygląda to mega źle.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Czym on wysmarował to drewno- wygląda to mega źle.
    Pewnie kretyn plakiem nasmarował...Nie rozumiem ludzi, ktorzy uzywaja jeszcze takiego gówna

MOD EDIT:

Kolega udał sie na tygodniowy urlop. Mam nadzieję że przemyśli Swoje wypowiedzi i je troszeczkę uspokoi.
    Ostatnio edytowane przez Bezi ; 25-05-2015 o 17:20

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Auto jest z waw, ty natomiast z otwocka.

Czyli masz go dosłownie pod nosem i nie chce się jechać zobaczyc? Z fusów mamy wróżyć?

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Nie no wypowiedź na poziomie. Teraz kolega juz może podjąć decyzję. Bardzo mu pomogłes..

Nie rozumiem dlaczego kogoś obrażasz mówiąc "kretyn"... jego samochód i może smarować sobie nawet zbiornik paliwa plakiem a tobie nic do tego

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    Czy ja mu zabraniam smarowania sobie? ;-) Osoba, ktora uzywa tego specyfika jest dla mnie kretynem czy to sie Tobie podoba czy nie.Poza tym Twoja odpowiedz tez wiele nie wniosła wiec daj sobie na wstrzymanie.
    Zeby uciąć dalsze pytania itp.Ten srodek zawiera w sobie silikon i inne dziadostwa, ktore niszczą tworzywa.W zaden sposob nie zabezpiecza ten preparat.W dobie internetu naprawde dziwne jest uzywanie tego typu preparatow bo raz, ze razi to w oczy, a 2, ze szkodzi.Co do tego, ze jest to jego auto-jest to forum i każdy ma prawo do głosu w tym ja.
    Ostatnio edytowane przez impex ; 24-05-2015 o 17:13

Początkujący Użytkownik
    BMW
    MB W211 2.7 CDI ex: E38 728iA 1999r.
    Ja byłem i oglądałem ten samochód. Pokazywała mi go kobieta, lat ok. 45. Powiedziała, że samochodem jeździ jej syn (circa 18-19 lat) i ma dosyć tankowania auta synowi więc je sprzedaje. Z zewnątrz samochód wyglądał w miarę OK, w środku miał parę mankamentów. A to jakiś plastik odstaje, a to dywanik na tunelu od strony pasażera odstaje, a to brakuje jakiejś zaślepki, a to drewno w jakimś miejscu ma dziurkę (przetarcie?), a to gdzieś tam przetarty plastik. Na monitorze świecił się czerwony samochodzik, świeciła się poduszka (podobnież rozbierany był prawy przedni boczek, bo nie otwierały się drzwi), wyskoczyły informacje o natychmiastowej wymianie klocków i tarcz z przodu i z tyłu oraz oleju, wyskoczył błąd ciśnienia w oponach, nie działał iDrive, nie podnosiła się i opadała tylna klapa. Samochodem nie jeździłem, skrzynia do przodu ruszyła lekko, podobnie do tyłu, odpalony był jakieś 5 min i po przegazowaniu jakiegoś wielkiego dymu nie zaobserwowałem. Cena była wtedy 35.000 zł.

Sprawę przemyślałem i zadzwoniłem raz jeszcze, aby umówić się na oględziny. Byłem gotowy coś tam się potargować i, przy w miarę dobrym stanie mechanicznym i blacharskim i po podpięciu pod kompa i dojściu do powodów usterek, nawet kupić ten samochód. Niestety syn miłej Pani zwyczajnie mnie wystawił! Umówił się pod adresem gdzie nic nie było, samemu przejechał dosłownie mi przed nosem na jakieś zamknięte osiedle. Telefonu nie odbierał, w pewnym momencie chyba nawet wyłączył. Później przysłał zdawkowego smsa, o jakimś nagłym wyjeździe (samochód stał pod domem). Wkurw.... wróciłem do domu i po przemyśleniach kupiłem W211.

Konkludując syn - sprzedawca niepoważny. Zwykły smarkacz, któremu Mama kupiła samochód i który nie szanuje ani Jej, ani potencjalnego kupca. Jak dla mnie szkoda czasu i nerwów ale niech każdy sam wyciągnie wnioski.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E65 3.0D
    Wiec jednak opis okazal sie nieprawdziwy. Dziwie sie ze sprzedajacy tak podnosi temat czesto a nawet nie raczyl sie pojawic jak Byliscie umowieni...
    Myslalem ze nagorszy jest ten olej na drewnie i telefonie :)

Jednio musze przyznac ze wypasu ma cale wiadro i za taka kase to prawdziwa okazja jesli sprzedajacy bylby uczciwy.
    Pzdr.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    bmw
    ja do niego dzwoniłem kilka razy w sumie z 8 może, ani razu sie nie dodzwoniłem żeby obejrzeć tego rodzynka