Bardzo fajna pogoda, sympatyczna atmosfera, ładne samochody, trochę mało fotek z odzwierciedleniem piękna aut które przyjechały. Do następnego spotkania lub zlotu na naszym rejonie w mam nadzieję zamkniętym gronie
Bardzo fajna pogoda, sympatyczna atmosfera, ładne samochody, trochę mało fotek z odzwierciedleniem piękna aut które przyjechały. Do następnego spotkania lub zlotu na naszym rejonie w mam nadzieję zamkniętym gronie
Ja też dziękuję wszystkim za przybycie , udało nam się zorganizować kolejne fajne spotkanie.
Następnym razem możemy powtórzyć grilla taki jaki był w DSD .
PERFORMANCE , ten MEROL nic Ci nie ciągnie
Moloko in home....
Kawał drogi do Was miałem, ale warto było zwłaszcza, że pogoda dopisała....
Miło było się spotkać, pogadać i pooglądać te Wasze autka. A posiedzenie za fajerką i przegazówka Impexowego Merola też dostarczyła niemałych emocji...bo taki niepozorny jest...
A podsumowanie spota u mnie wygląda tak:
407 km i 10.0 L/100km, więc jestem zadowolony...choć liczyłem, że ujrzę 9 z przodka, ale nie dało rady...
Za to licznik ciągle mi mówi, że od zeszłego roku nie zrobiłem ani 1 km...gdyż się po prostu "zepsuł"....I jak tu później na przeglądzie tłumaczyć, że auto zabytkowe, więc nie jeździ wcale....nie uwierzą....
http://pokazywarka.pl/9k94mt/
Tym razem mi się nię udało do was dotrzeć niestety zakupy z ebeya jeszcze nie doszły noi fury nie ogarnołem do zobaczenia następnym razem PS. Moloko zaskakujesz mnie masz polot do zobaczenia na zlocie