No odpialem,zrobiłem jakies 5-7km i nie falowaly. Zaryzykować u kupić używke?
No odpialem,zrobiłem jakies 5-7km i nie falowaly. Zaryzykować u kupić używke?
Ja kupilem juz 3 uzywki i zadna nie chodzi.. a kazdy dawal mi niby "slowna" gwarancje rozruchu i mysle ze mam cos poprostu z instalacja i dalem sobie z nia spokoj.. jezdze na odlaczonej.. a nie mam nikogo w okolicy z taka sama przeplywka aby sprawdzic i jestem w czarnej d... a na kolejne przeplywki juz mi szkoda kasy...
Przyszlo mi jeszcze do glowy lewe powietrze.. Jak zimnego po nocy odpalasz to dobrze pracuje czy telepie/gasnie/faluje?
Ostatnio edytowane przez charzun ; 01-06-2015 o 23:58
Na wolnych jest ok. Jak wyjade z domu to tak z 30sek bardzo delikatnie trzęsie autem,potem jest ok. Jak kupiłem auto było ok, po skasowaniu adaptacji zaczął rano delikatnie szarpać, ale to tak jak mówię dosłownie kilka sek. Jak pochodzi zapalony na wolnych minute-dwie to jest ok i juz nie trzsie
ja tu kupowałem ;)
http://www.maf-shop.com/index.php?cu...W.html&cPath=8
Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.
nie mam krokowca bo to jest polift i już nie zakładali , jest map sensor
schodzi z obrotów czasami jak dojeżdżam do skrzyżowania i gaśnie
no tak racja z tym krokowcem.. To ja stawiam na przeplywke.. Nie masz kogos zeby podpiac pod kompa i ja sprawdzic?
U mnie odpięcie pomogło, ale na kompie nie ma błędu przepływki
A ja mialbym taka prosbe do kogos aby wysłał mi 100% sprawna przeplywke ktorej nie uzywa i bym sprawdzil u siebie czy to wina przeplywki czy instalacji bo juz zaczynam siwiec od niej.. :/ Oczywiscie przy odbiorze zaplacilbym za nią.. bo nie mam od kogo w okolicy podmienic na sprawdzenie... I jesli bylaby to wina przeplywki to by u mnie juz zostala.. a jesli nie to odeslalbym o tej samej wartosci bez kosztow wysylki .. Znajdzie sie ktos taki?