Tak, to jest wlasnie deko set.
Zamawiales przez dealera BMW?
Tak, to jest wlasnie deko set.
Zamawiales przez dealera BMW?
Akurat jeden leżał od paru lay i nikt nie pyta o takie rzeczy bo ich w katalogu nie ma ! Przypadkowo sprowadzili to do serwisu w Niemczech i leżało!
Co do kół to wprawne oko kolega ma;) ale na oryginały 21" trzeba minimum 9000 położyć a to stanowczo przekroczyło budżet po adaptacji karoserii.
Ale widzę ty masz ładne alpiny;)
Jestem w trakcie przebudowy, za pol roku chce ja miec tak zrobiona ze nikt nie bedzie mogl jej odroznic od oryginalu B7. Troche to kosztuje ale czego sie nie robi dla milosci do auta ;)
O czyli jest jakiś drugi wariat jak ja;) Miło poznać;)
Tutaj masz koleś w polsce robi pasy do Alpin.
Nie wiem jak to wychodzi ale znajomi robił u niego e32 i mówił że jest super: http://naklejka.eu/index.php?p14,alpina-pasy-komplet
Masz środek: kierownicę, listwy dekoracyjne, dywaniki, listwy progowe i listwy zewnętrznych słupków???
w google;)
Jak bede zamawial to tylko oryginal, w ten project juz poszlo tyle kasy ze te 200-300 euro za deko set nic nie zmieni.
Wszystko co wymieniles i do tego jeszcze zegary ;) Sam pakiet zewnetrzny zamowilem dwa dni temu wiec bedzie za jakies 2-3 tygodnie u mnie. Potem jakas lepsza sesja zdjeciowa i dopiero wtedy sie pochwale na forum.
Ostatnio edytowane przez dzwonek ; 24-05-2015 o 21:53
A gdzie znalazłeś te graty??? Kurcze szukam i szukam!
Czyżby u makosa76???
Za ile zamówiłes body??? Tak dla porównania!😀
Ostatnio edytowane przez lysy106 ; 24-05-2015 o 22:24
Przednia dokladka i tylni spoiler za 1400euro przez BMW Den Haag. Wnetrze mam z Torunia nie wiem jaki on mial login. Jechalem specjalnie z Holandii po graty, na raz tam i z powrotem czyli 22godz w aucie i 2200km, ale bylo warto.