Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: warszawa 745 z forum

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Wystawił auto bo mu mama kazała i zapewne jak się pyta : Synku nie ma zainteresowania autkiem?? : Nie, nikt nie dzwoni ;).

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Jesli ktoś zainteresowany, niech na stacjonarny dzwoni.Matka pewnie za ucho przyciągnie,będzie miała na waciki na dzień matki.

Początkujący Użytkownik Awatar WarsawShark
    BMW
    745i E65
    o ludzie :) dopiero zobaczyłem temat. Drewno wysmarowane oliwką(w życiu bym gówna pokroju plaka nie użył)wyglada wg. mnie ładniej, niż takie smutne matowe drewno, a niczemu nie szkodzi, tak mam 18 lat i jest jakiś problem z tym? :), Niektórym cena nie pasuje (no ludzie po 30-35 tyś to ja na otomoto widziałem jakieś którym bliżej z przebiegiem do 300 i jakieś golasy w środku a o ewentualnym "kombinowaniu" (czyt. szpachla, tona lakieru, spawy) nie wspomnę. Wasza mentalność mnie rozpierdala, dzwoni jeden typ i mówię mu, że klapa mi padła i jeszcze się nie widziałem ze znajomym elektronikiem z FUS'a a on mi zaczyna cisnąć że jeszcze tego nie zrobiłem ;) (dla jasności: auto teraz w pełni działa jeżeli chodzi o elektronikę i mechanikę, tylko radio potrafi się wyłączyć czasem ale juz nie chce mi się kombinować z tym) Drugi chce żebym pół polski przejechał do niego z samochodem (jak się chce kupić to się przyjeżdza i ogląda, sklep do człowieka nie przyjeżdza tylko człowiek do sklepu, nie myle się?)Trzeci z kolei płacze, że cena duża (wtedy 35 tyś)Czwarty, ze moje auto jest na pewno bite bo jakoś dziwnie na zdjęciu stało!!!!(na miejscu parkingowym jest spadek dlatego stoi jak stoi)Piąty z kolei mówi, że lakierowanego w paru miejscach nie kupi, no to powodzenia mu życzę, zakup 13 letniego auta z oryginalna powłoką lakierniczą bez rysek itd to istna loteriada. Owszem tam ktoś oglądał pod moją nieobecność i pare rzeczy nie działało, teraz hula...

Telefonów nie zawsze odbieram z racji tego, że to nie jedyna sprawa w której ludzie dzwonią i też przecież nie siedze na telefonie 24/7... dlatego wole droge mailową, ew forum to wtedy wiem jaka sprawa i z kim mam gadać.
    Ostatnio edytowane przez WarsawShark ; 27-05-2015 o 10:41

Zaawansowany Użytkownik Awatar M@rcin
    BMW
    E65 730d FL
    Cytat Zamieszczone przez WarsawShark Zobacz posta

Telefonów nie zawsze odbieram z racji tego, że to nie jedyna sprawa w której ludzie dzwonią i też przecież nie siedze na telefonie 24/7... dlatego wole droge mailową, ew forum to wtedy wiem jaka sprawa i z kim mam gadać.
    Mailowo też nie jest lepszy kontakt...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Początkujący Użytkownik Awatar WarsawShark
    BMW
    745i E65
    Bo trzeba pisać konkretnie a nie jak Ty ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38
    Bardzo rzadko zabieram głos...

Dla mnie jestes dzieckiem ktoremu mamusia kupiła auto, a wciskales jej ze pali 8 litrów. Mamusia nie wyrabia. bo codziennie zeby sie pobujać po Warszawce to trza wlac te 100zl. Czytajac twoje ogloszenie pomyslalem fajne i warte ej kasy auto. A jestes zwykly ciec.

P.s Ja rowniez dzwonilem do Ciebie nie raz... nawet sms napisalem prosze o kontakt.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E23
    Hahahah w zasadzie ludzi nie ocenia sie po wygladzie, ale juz sam nick mowi duzo :P Nadal nie ma odpowiedz na pytanie z umowieniem sie i wystawieniem do wiatru - czegos takiego nie nawidze.

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    LUDZIE, dajcie spokój chłopakowi

Nikt nie jest doskonały - WY zapewne tez nie więc po co te uszczypliwości?

Zarzucacie facetowi brak odpisywania na sms, odb tel a Wy oceniacie ludzi po nicku??? No wolne żarty

Siejecie hejty i nie dajecie dobrego przykładu sami a oczekujecie czegos od innych? proponuje popatrzeć na siebie i zacząć od siebie.

Przecież to nie jest jedyne ogłoszenie e65 do sprzedaży prawda? więc jak macie kłopot z kolega to nie zasryw... sobie z nim głowy - sam zrozumie i zmieni taktykę :)
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E23
    Po czesci masz racje, ale kolega to czyta i moze do niego dotrze, ze prawdziwa wartosc w zyciu to nie zatankowane przez mamusie e38....Co do tego, ze sa inne na swiecie to pewnie racja, ale ten temat jest o tym konkretnym.

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Albo ma z Was ubaw :)

Skoro są inne, to po co tak walczycie o tą, skoro Was kolega zlewa?Też olejcie temat i tyle :)

A poza wszystkim, to można chyba napisać normalnie, a nie oceniać po nicku i ubliżać prawda?

Ja po takich komentarzach jak w/w wcale się nie dziwie, że facet nie odbiera tel bo nikt nie chce z takimi ludźmi jak Wy rozmawiać :)

Jesteście typowymi "szeryfami" i wg Was wiecie wszystko najlepiej o człowieku i o aucie, a nikt z Was go na oczy nie widział :)

Panowie trochę pokory i kultury
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!