kruger32 19:07 21-05-2015
Koledzy kto mi powie jaki jest prawidłowy format wpisania numeru telefonu przy rejestracji na ebay .pl
Wpisywałem już kilka dzięsiąt formatów i poddaje się i idę się upić
W tą kolumną gdzie jest miejsce na nr kierunkowy wpisz 3 pierwsze cyfry nr, a w następną resztę :)
kruger32 19:21 21-05-2015
Zamieszczone przez ADASIO:
W tą kolumną gdzie jest miejsce na nr kierunkowy wpisz 3 pierwsze cyfry nr, a w następną resztę :)
W pierwszą wpisywałem kierunkowy na Polskę chyba że ebey.pl nie potrzebuje kierunku to wtedy mam tylko wpisać stacjonarny np. pierwsza kolumna
337 a drugiej np.218-796
bez +48 spróbuj tylko sam nr
kruger32 20:06 21-05-2015
Zamieszczone przez ADASIO:
bez +48 spróbuj tylko sam nr
Udało się teraz krok następny przelew zagraniczny w euro z konta złotówkowego do sie czy trzeba mieć konto walutowe kto wie proszę niech mnie oświeci
Załóż za darmo walutowe w banku. W niektórych możesz nawet on-line.
A do płatności ebay tylko PAY-PAL.
kruger32 21:17 21-05-2015
Zamieszczone przez Bezi:
Dzięki juto powalczę z przelewem
Zamieszczone przez Bezi:
Własnie, najlepiej PayPalem, bo tylko w tym przypadku jesteś chroniony. Jak zapłacisz zwykłym przelewem i ktoś Cie przekręci to Ebay Cie nie chroni w żaden sposób (co jest niezłą kpiną biorąc pod uwagę kase jaką kasują za prowizje itp)
a jeśli musisz płacić zwykłym przelewem to z walutowego też zapłacisz słono za przelew zagraniczny, więc równie dobrze można ze złotówkowego (różnica będzie tylko taka że przewalutują Ci po kijowym kursie).