Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: [ pozostale] Rozkodowany VIN, niektóre opcje do konsultacji

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32 750 iA '91 M70B50
    Ok @sz4lony przy najbliższej okazji kiedy będę w garażu przy mojej ślicznotce (a to będzie dopiero w piątek/sobotę) wsadzę ja mą zacną łepetynę kanałem pod zadek buni :)

Co do alarmu przy pochyle to przypomniało mi się że po tym jak nieszczęśliwie zdechła mi skrzynia biegów auto jadąc na lawecie w pewnym momencie zaczęło wyć (alarm)... Teraz przynajmniej wiem dlaczego ale w tamtym momencie zacząłem kląć pod nosem wyobrażając sobie jak będę biegał do garażu wyłączać alarm ;) sądziłem że to wada alarmu, zbyt czuły czy jak, ale w takim wypadku jestem mile zaskoczony że to nie usterka jest a zaleta fabryczna :D

Jeszcze raz dzięki Panowie!
    usługi i bezpieczeństwo IT
    BMW E32 750iA '91 (magia V12 ) | Ex: BMW E32 735i '87
    Honda VT 1100 chopper
    Schematy E32 (czytelna lista plików)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32 750 iA '91 M70B50
    Nie zapytałem o dokładniejsze wytłumaczenie jeszcze jednej opcji, którą nakreślił mi @sz4lony

Cytat Zamieszczone przez sz4lony
    S686A - powinienes miec 2 anteny - jedna wbudowana w szybe, druga "doklejana" na tylnej szybie albo wysuwana z blotnika
    Mam takie antenki: jedna doklejone u góry na tylnej szybie, druga wysuwana z tylnego błotnika. Ok, tyle że po co mi dwie anteny? Jedna (wysuwana) to zapewne od radia, cacy, ale na co mi druga? Na telefon? :P
    usługi i bezpieczeństwo IT
    BMW E32 750iA '91 (magia V12 ) | Ex: BMW E32 735i '87
    Honda VT 1100 chopper
    Schematy E32 (czytelna lista plików)

Uprawnienia umieszczania postów