Z tego co pamiętam to listwy drzwi po d słońce były strasznie pofalowane. To że szyba była wymieniana to tez tragedia nie jest- jak ją oglądałem to miała odprysk od kamienia i tam właśnie szła konkretna rysa która się powiększała ;).
Z tego co pamiętam to listwy drzwi po d słońce były strasznie pofalowane. To że szyba była wymieniana to tez tragedia nie jest- jak ją oglądałem to miała odprysk od kamienia i tam właśnie szła konkretna rysa która się powiększała ;).
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Ja bym się cieszył jak ktoś przede mną zainwestował w dobre malowanie auta ( o ile nie było bite z każdej strony ) mojej też by się wreszcie przydało odświeżenie. Jedyne co mnie zastanawia to przebieg 260 tyś to jednak mało jak na ten rok. Mojej stuknęło 400tyś przy codziennej normalnej jeździe. Osobiście mi się podoba, kwestia gustu. Jedź oglądaj na żywo i tyle jeśli jest mechanicznie ok to bierz bo nic lepszego za te pieniądze nie kupisz.
BMW - radość z jazdy!
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Co sądzicie o tym aucie... "ja bym gazu nie zakładał" ... Ja pierdziele :) A ja myję tylko jedną rękę, bo druga z zasady się przewietrzy :) Nie zauważyłem żeby w temacie padło pytanie co sądzicie o tej instalacji gazowej zamontowanej w tym egzemplarzu :D
Anatol nie bede sie odnosil do twojej wypowiedz bo szkoda czasu.
@zavoli wymienilem tylko jako minus instalacje gazowa. Bo dla mnie to minus. Dzieki takim wypowiedzia zainteresowany tematem moze sie zastanowic czy faktycznie warto kupic auto z kuchenka bo koszty eksploatacji wcale nie sa kosmiczne w przypadku tego silnika na pb.
Jesli ktos pyta o dane auto to zwykle wymieniam minusy jakie widze lukajac swoimi oczami.
Twoj cytat jest wyrwany z kontekstu ale luz :)
Koniec tematu.
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!