Najlepiej przejedz się obydwoma autami ,będziesz wiedział co ci się bardziej podoba
Najlepiej przejedz się obydwoma autami ,będziesz wiedział co ci się bardziej podoba
Mercedes moim zdaniem dużo lepiej wygląda od serii 6
Seria 6 e63 to bryła z przed x lat i niestety to już widać.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
http://www.racingforum.pl/index.php?...ic=113917&st=0
Poczytaj sobie, duzo informacji na temat mesia ktore moga cie zainteresowac.
M6 nie ma za wiele wspolnego z komfortem, praca skrzyni (klepanie w plecy), praca zawieszenia (sztywno) oraz praca silnika (bez dołu) nie mają nic wspólnego z komfortem. Ze sportem za to o wiele więcej :)
Poczytaj też o wadach silnika V10, bo ma ich trochę, m.in obracające się panewki, chociaż nie wiem czy w późniejszej wersji nie zostało to naprawione.
Polecam merca , urywa dupe!!!!
Dzwięk i osiągi mega!!!
Silnik skrzynia i zawieszenie jesli kupisz zdrowe auto są bezawaryjne w porównaniu do m6.
Jezdziłem s63 amg i jak wysiadałem to ręce się trzęsły z wrażenia.
Znajomy mechanik szuka teraz M3 lub M6 i szczerze Ci powiem że w Polsce nie kupisz nic co jest całe, nie po 5 dzwonach itp. Szukamy już prawie pół roku, zwiedzana była cała Polska i szlag człowieka może trafić. Więc jeżeli szukasz u nas to odpuść sobie M6.
Kolega ma M6 już chyba 2 czy 3 rok. Oprócz tego ma jeszcze 645, X5 4.8 i e38 740iL. I M6 zawsze całą zimę jesień i wiosnę stoi w garażu. Nie dla tego, że ma czym jeździć innym albo oszczędza auto, tylko dla tego że auto trudno eksploatować gdy jest choć trochę wilgotno. Jak ją kupił i była delikatna, pół centymetrowa warstwa śniegu to na przegląd nie mógł wjechać do warsztatu bo było minimalnie pod górkę, trzeba było auto wpychać. Niby ma odłączane 100KM bez wciśniętego guziczka M, można ją ustawić w miarę komfortowo na trasę, ale jednak to nie jest auto do komfortowych podróży tylko do zapie$dalania. M6 na pewno nie jest na co dzień, może być jako rzadko używane 2 czy 3 auto do podniesienia sobie adrenaliny
Mimo iż nie jestem fanem mercedesa to CL lepiej się tu spisze. Ale emocji z jazdy raczej nie zaznasz i po e65 będziesz się mocno irytował sposobem prowadzenia tego meśka.
Koledzy dobrze pisali wcześniej, dobrym rozwiązaniem jest Alpina B6S. Osiągi praktycznie jak M6, a komfort jak w zwykłej 6. Na dodatek 6 wygląda świeżej od Cla
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Jakbym mial kase to napewno alpina. Jesli nie to M6 bo podoba mi sie ten styl i sportowe doznania...
Merc wyglada mlodziej i bardziej luksusowo.
Pozdro