Kurcze widziałem na allegro dzisiaj od x5 , nie było napisane że pasuje do e65 , ale wydaje mi sie że et felgi w x5 i rozmiar tarczy hamulcowej oraz zacisku jest bardzo podobny .
Zadzwonie do gościa w poniedziałek i sie dowiem . Co do ringów no wszystkie nowe bawarki mają mocno świecące rngi w barwie białej zimnej , więc raczej wioski nie będzie .
Dziękuje za wasze podpowiedzi co do serwisowania mojej nowej Buni . Zastanawiam się jeszcze czy przebieg 200 tys nie kwalifikuje sie do zmiany na trochę bardziej gęsty olej pólsyntetyk . Prosił bym jeszcze o podpowiedz co do warsztatu !!!albo ewentualnie o kontakt kogoś z łodzi co się znana tym modelu Wstępnie umówiłem się na krzemienieckiej , jutro w wolnej chwili sam wejde do kanału bo nie daje mi spokoju te kilka kropek na betonie , były lekko żółte i tłuste , czyli raczej olej . Podobno wymieniany był jakiś oring , ale gość sam nie wiedział po co mu go wymieniali więc sam to zweryfikuje . Wyglądało jak oring wału bo miał średnice około 60 mm . W Mercedesie miałem ten komfort psychiczny że wiedziałem gdzie się udać jak coś się działo . w tym momencie jak coś się stanie z autem to nawet nie wiem gdzie się udać . Nie lubię partactwa i zbędnej dłubaniny w aucie dlatego proszę o namiar na kogoś sprawdzonego i godnego zaufania .

Odpowiedz z cytatem