Miałem sie nie wypowiadać w tym temacie bo jak dla mnie jest mocno "nerwowy" ale ...
pewnie nie spodoba sie to co powiem - zwłaszcza młodym stażem userom ale jak dla mnie i wg mnie
wstep na takie imprezy jak ogólnopolskie zloty powinien byc ograniczony dla umiejących sie zachować i znajomych ludzi
a nie dla każdego jak leci kto napisz 5 postów i zapłaci kasę
I wcale nie chodzi tu o układy kolesiowskie czy TWA czy GTW ale o to by wyeliminować jednostki nie pożądane na takich imprezach - pokazał to Ślesin ostatni a najdobitniej Chotowa bo tragicznie i boleśnie
Triche winni za ta sytuacje są panowie PR którzy NIC nie robią (ostatnio w Łodzi coś Antyk probuje)a reszta kraju leży odłogiem - już z 2 lata temu występowałem z wnioskiem o likwidacje tej skamieliny haka jest PR badz zmianę osób które to prowadzą i co? I olali mnie Modzi,admini a sami PR mało mnie nie pobić chcieli ze chce im stolki zabrać
Dlaczego pisze o PR?
bo to oni powinni niejako rekrutować i dawać rekomendacje ludziom na taki zlot
ale jak sie nic nie robi w terenie to skąd sie ma znać ludzi?
Kolejny temat to to ze jak ktoś nie umie pic to czy na złocie czy na weselu czy na randce nie będzie umiał sie zachowac
Odnosnie inwigilacji zlotu przez Policję - jak dla mnie niech stoją przy wjeździe na ośrodek i wyjezdzie za 2 dni z alkomatem przynajmniej porządek będzie ;)
ale chce o tym wiedzieć kto jest z Policji, jak sie nazywa co może i czego szuka?
Robienie tego z przyczajki jest nie fair i osoby odpowiedzialne powinny sie wstydzić
dlatego ja jestem za tym by udział w zlotach ogólnopolskich miał odpowiedni regulamin wstępu a nie był dla każdego w końcu nie ilośc ale jakość powinna sie liczyć
nalezy poprawić organizacje spotów lokalnych gdzie poznaje sie ludzi a dopiero potem wpuszczać ich na szersze wody by nie było kwasu