Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: X zlot jestem rozgoryczony tegorocznym zlotem

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Miałem sie nie wypowiadać w tym temacie bo jak dla mnie jest mocno "nerwowy" ale ...
    pewnie nie spodoba sie to co powiem - zwłaszcza młodym stażem userom ale jak dla mnie i wg mnie
    wstep na takie imprezy jak ogólnopolskie zloty powinien byc ograniczony dla umiejących sie zachować i znajomych ludzi
    a nie dla każdego jak leci kto napisz 5 postów i zapłaci kasę
    I wcale nie chodzi tu o układy kolesiowskie czy TWA czy GTW ale o to by wyeliminować jednostki nie pożądane na takich imprezach - pokazał to Ślesin ostatni a najdobitniej Chotowa bo tragicznie i boleśnie

Triche winni za ta sytuacje są panowie PR którzy NIC nie robią (ostatnio w Łodzi coś Antyk probuje)a reszta kraju leży odłogiem - już z 2 lata temu występowałem z wnioskiem o likwidacje tej skamieliny haka jest PR badz zmianę osób które to prowadzą i co? I olali mnie Modzi,admini a sami PR mało mnie nie pobić chcieli ze chce im stolki zabrać
    Dlaczego pisze o PR?
    bo to oni powinni niejako rekrutować i dawać rekomendacje ludziom na taki zlot
    ale jak sie nic nie robi w terenie to skąd sie ma znać ludzi?

Kolejny temat to to ze jak ktoś nie umie pic to czy na złocie czy na weselu czy na randce nie będzie umiał sie zachowac

Odnosnie inwigilacji zlotu przez Policję - jak dla mnie niech stoją przy wjeździe na ośrodek i wyjezdzie za 2 dni z alkomatem przynajmniej porządek będzie ;)
    ale chce o tym wiedzieć kto jest z Policji, jak sie nazywa co może i czego szuka?
    Robienie tego z przyczajki jest nie fair i osoby odpowiedzialne powinny sie wstydzić

dlatego ja jestem za tym by udział w zlotach ogólnopolskich miał odpowiedni regulamin wstępu a nie był dla każdego w końcu nie ilośc ale jakość powinna sie liczyć
    nalezy poprawić organizacje spotów lokalnych gdzie poznaje sie ludzi a dopiero potem wpuszczać ich na szersze wody by nie było kwasu

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E65 3.0D
    Pewnie ze powinien byc regulamin wstepu ale taki ktorego wymogi moglby spelnic kazdy. Jak mam byc vipem skoro nie moge jezdzic na zloty...
    Tak samo jak Wy niechcialbym byc iwigilowany przez jakis dwulicowcow ale ich eliminacja powinna miec inna droge niz ograniczanie dostepu do zlotow.

tak czy inaczej pozamiatane i mozna miec tylko nadzieje ze to sie zmieni.

Fajnie bylo by gdyby uczestnik zlotu ktory narobi trzody ma zakaz wstepu na kolejne spoty/zloty i w taki sposob eliminowac jednostki niepozadane :)
    pozdro.

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez pokolacji Zobacz posta
    Pewnie ze powinien byc regulamin wstepu ale taki ktorego wymogi moglby spelnic kazdy.
    Jedno wyklucza drugie

Przecież to oczywiste że nie każdy może we wszystkim uczestniczyć - czyż tak nie jest ?

Fajnie bylo by gdyby uczestnik zlotu ktory narobi trzody ma zakaz wstepu na kolejne spoty/zloty i w taki sposob eliminowac jednostki niepozadane :)
    pozdro.
    Fajnie dla nowych, którzy ten jeden raz moga powywijać, ale dla organizatora nie fajnie bo jak by co roku wywijał inny to mamy rozróby na najbliższe 50 lat :)

tak czy inaczej pozamiatane i mozna miec tylko nadzieje ze to sie zmieni.

I tu się zgodzę :)

Nie ma co plakać nad rozlanym mlekiem tylko starać się pilnować jeden drugiego by nie robili siary i aby wróciło do starych norm czyli zlot dla każdego :)
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E65 3.0D
    Adasio chodzilo mi o to zeby normalny user mogl spelnic wymogi - zeby mial szanse.

Wyglada na to ze na imprezach zorganizowanych powinna byc ochrona - ale to juz chyba przesada :) w przeciwnym wypadku trzoda nie do unikniecia. Bo przeciez widzi sie takie zachowania praktycznie wszedzie.

Poczekamy i zobaczymy co sie bedzie dziac. Moze wszystko sie jakos wyklaruje.

Bede czekal na relacje ze zlotu i foty - taka namiasta obecnosci ale zawsze cos.

Pozdro.

Vip Vip Awatar szczurek
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pędzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    chciałbym się bardzo powstrzymać od wypowiedzi,ale nie mogę!!!!!!!! policja na zlocie to juz przegięcie pały . Jak dla mnie powinni być od razu zbanowani za to, a caly czas jeden z drugim sobie posty piszą . Zero taktu, chyba ze macie jeszcze kogoś innego na oku chłopaki???? pewnie tak bo organizujecie "ogólnopolskie Spotkanie " śmiać mi się chce z tego wszystkiego. A to ze chcemy w spokoju spedzic 3 dni i nie bać się o to ze po drodze bedzie pełna rewizja auta to chyba każdy by tak chciał. bycie vipem, to nie tylko zloty ale też spoty pamiętajcie o tym !!!!!!!
    codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P

Zaawansowany Użytkownik Awatar Bingo
    BMW
    E46 320Ci ,A8 D3 4,2
    Szkoda ,że tak ma wyglądać ten "zlot". Organizowałem kiedyś parę KJS-ów i zawsze na imprezie była policja,straż i lekarz. Nikomu nic nie przeszkadzało i wszyscy się dobrze bawili. Jeżdżę też na sporo zlotów motocyklowych i też tam się wszyscy dobrze bawią i dzielą swoją pasją. W tym przypadku zorganizowanie zamkniętego zlotu w ten sposób niestety przypomina zloty pewnego klubu pewnej marki ,który stał się najnormalniej imprezą dla snobów . Oczywiście obym się mylił i bez urazy .

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Bingo, jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy obecnością Policji na twoich KJS-ach, a obecnością tajnych funkcjonariuszy na naszym Zlocie to ja naprawdę nie potrafię ci pomóc. Jestem najzwyczajniej bezradny.

EDIT: Jednak spróbuję wytłumaczyć.

Nie mam nic przeciwko Policji w komisariatach, na drogach, pilnujących porządku, jednak kiedy idę na imieniny do cioci Gieni, nie chciałbym tam spotykać węszących smutnych panów, bo czułbym się nieswojo.
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 04-05-2015 o 19:09

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez Bingo Zobacz posta
    Organizowałem kiedyś parę KJS-ów i zawsze na imprezie była policja,straż i lekarz. Nikomu nic nie przeszkadzało i wszyscy się dobrze bawili
    Rozumiem,że przyjechali na te kjs-y w cywilu i robili zdjęcia do prowadzonych przez siebie spraw??

Co innego zabezpieczenie przez służby,co innego inwigilacja....

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Pragnę zauważyć, że tak naprawdę inwigilowani byliśmy my wszyscy uczestnicy Zlotu pod kątem kontaktów i powiązań z użytkownikiem, który został później zatrzymany, więc tu nie chodziło o materiał dowodowy do tej konkretnej sprawy, a o infiltrację środowiska, grupy.

ADASIO, widzę że umknęło to Twojej uwadze, więc gwoli wyjaśnienia - dział PR został już jakiś czas temu zlikwidowany i nie mamy już na forum żadnych PR-ów ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar duzy6666
    BMW
    m62b44tu/m51d25
    a jak sądzicie panowie co miało na celu "jawne szpiegowanie" uczestników tamtego zlotu ? , i jak można wiedzieć co policja chciała od jednego zatrzymanego ? "Panie strzelaj pan z dupy albo zabieramy dowód" ? , co za kraj :D
    Nie liczy się model, nie liczy się moc... liczy się marka.