Ja z kolei jak czytam twoje posty prymitywny handlarzyno poniemieckim złomem to stwierdzam jednoznacznie: jesteś mało wykształconym i ogólnie prostym człowiekiem. Polecasz te śmietniki bo żyjesz z handlu używanymi (sic!) częściami do tych wynalazków. Głupcy są wszędzie i wierzą bezgranicznie w zapewnienia handlarzy o kolekcjonerskiej wartości sprzedawanego syfu. Potem po przyjeździe do domku jest płacz i dramat bo okazuje się że handlarz "trochę" ubarwił historię auta a części nie kosztują tyle samo co do Passata w hajlajnie szwagra. I dzwonią do takich impexów co sprzedają części UŻYWANE JAK NOWE, Z GWARANCJĄ 100.000km i sprawdzonymi na stanowisku z przebiegiem 70tyś km po dziadzi z Wehrmahtu. Powtarzam jeszcze raz: jesteś przykrym handlarzem złomu jakich setki tysięcy w naszym kraju, człowiekiem 3 kategorii w hierarchii przedsiębiorców, więc o jakim ogólnopolskim zasięgu swoich kontaktów ty bredzisz??? Guzik wiesz o moim aucie albo to co dla ciebie jest sufitem, dla mnie jest podłogą kolego! Nawet nie wiesz człowieku gdzie mieszkam skoro celujesz w stolicę! Stawiasz mi za wzór auto Elvisa? W takim razie bardzo proszę aby Elvis się wypowiedział nt. temat. Chętnie poczytam co ma do powiedzenia!