Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Poszukiwań ciąg dalszy 730D Siedlce

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar Bingo
    BMW
    E46 320Ci ,A8 D3 4,2
    Diesel z tego roku za 15 tysi w dobrym stanie ? Nie bardzo w to wierzę już patrząc na fotki tego egzemplarza. Diesla kupić w dobrym stanie z tych lat graniczy z cudem.
    Szukaj benzyny i jak chcesz w "dobrym" stanie to na początek powiedzmy,że wystarczy 20 tys. ale musisz mieć jeszcze spory zapas finansowy. Jak chcesz naprawdę dobry to pozostaje wyjazd za granicę i budżet jakieś 10 tys.Euro :)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E65 3.0D

Cytat Zamieszczone przez Bingo Zobacz posta
    Diesel z tego roku za 15 tysi w dobrym stanie ? Nie bardzo w to wierzę już patrząc na fotki tego egzemplarza. Diesla kupić w dobrym stanie z tych lat graniczy z cudem.
    Szukaj benzyny i jak chcesz w "dobrym" stanie to na początek powiedzmy,że wystarczy 20 tys. ale musisz mieć jeszcze spory zapas finansowy. Jak chcesz naprawdę dobry to pozostaje wyjazd za granicę i budżet jakieś 10 tys.Euro :)
    Za 10tys euro to sie kupuje e65.

Sztuka z linka moim zdaniem niewarta zachodu.
    Nawet 100zl na dojazd.
    Szukaj innej.

Za 20tysi kupisz normalna e38 i ja za ten samochod nie zaplacilbym wiecej.

Nie sluchaj ze za e38 musisz dac 20tys i jeszcze 20tys pakiet startowy bo to bzdury.

Faktem jest ze zakup samochodu to loteria ale nie tylko e38.

Czesci sa latwo dostepne i tanie. E38 nie jest zadnym cudem techniki wiec doprowadzenie nawet uszkodzonego auta do pozadku nie musi kosztowac worka pieniedzy.

Swoja droga to chetnie oblukal bym te e38 zakupione za sztabe zlota i porownal do swojej bo jesli nie ma znaczacej roznicy to dla mnie kasa wywalona w bloto o czym sie przekonaja chcac sprzedac taki samochod.

Pozdro i powodzenia.
    Ostatnio edytowane przez pokolacji ; 18-04-2015 o 15:01

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Narazie w planach, obecnie Lancia Kappa

Cytat Zamieszczone przez pokolacji Zobacz posta
    Za 10tys euro to sie kupuje e65.

Sztuka z linka moim zdaniem niewarta zachodu.
    Nawet 100zl na dojazd.
    Szukaj innej.

Za 20tysi kupisz normalna e38 i ja za ten samochod nie zaplacilbym wiecej.

Nie sluchaj ze za e38 musisz dac 20tys i jeszcze 20tys pakiet startowy bo to bzdury.

Faktem jest ze zakup samochodu to loteria ale nie tylko e38.

Czesci sa latwo dostepne i tanie. E38 nie jest zadnym cudem techniki wiec doprowadzenie nawet uszkodzonego auta do pozadku nie musi kosztowac worka pieniedzy.

Swoja droga to chetnie oblukal bym te e38 zakupione za sztabe zlota i porownal do swojej bo jesli nie ma znaczacej roznicy to dla mnie kasa wywalona w bloto o czym sie przekonaja chcac sprzedac taki samochod.

Pozdro i powodzenia.
    Mam świadomość tego, że jeżeli zepsuje się coś, czego nie da się kupić na rynku wtórnym to zaczną się schody. Z drugiej strony przerabiałem już jazdę oryginalnym autem w tym kraju. 4,5 roku smigałem Lancią Kappa. Samochód odradzany mi przez wszystkich, bo go mało, bo duży, bo z częściami będzie problem no i oczywiście, że włoski to badziewie. Przez w/w okres czasu przejechałem 80 000 km, z czego 70 000 na LPG. Auto nigdy mnie nie zawiodło, nie miałem problemu z częściami i ich cenami również. Szukając e38 wiem na co się porywam, ale też nie dam się zwariować co do ceny zakupu. Jedyne co mnie poraża to zabezpieczenie antykorozyjne BMW, a właściwie jego brak. Auto za grubą kasę, a o to w fabryce nie zadbali. Z racji kosztów eksploatacji pewnie skończę na 728, ale mnie to wystarczy. Pomimo młodego wieku ściganie się po ulicach mnie nie kręci, a te prawie 200 KM daje na tyle dynami, żeby nie pchać autka pod górę. Także szukam dalej.

Pozdro