Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Poszukiwań ciąg dalszy 730D Siedlce

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Narazie w planach, obecnie Lancia Kappa

Cytat Zamieszczone przez pokolacji Zobacz posta
    Za 10tys euro to sie kupuje e65.

Sztuka z linka moim zdaniem niewarta zachodu.
    Nawet 100zl na dojazd.
    Szukaj innej.

Za 20tysi kupisz normalna e38 i ja za ten samochod nie zaplacilbym wiecej.

Nie sluchaj ze za e38 musisz dac 20tys i jeszcze 20tys pakiet startowy bo to bzdury.

Faktem jest ze zakup samochodu to loteria ale nie tylko e38.

Czesci sa latwo dostepne i tanie. E38 nie jest zadnym cudem techniki wiec doprowadzenie nawet uszkodzonego auta do pozadku nie musi kosztowac worka pieniedzy.

Swoja droga to chetnie oblukal bym te e38 zakupione za sztabe zlota i porownal do swojej bo jesli nie ma znaczacej roznicy to dla mnie kasa wywalona w bloto o czym sie przekonaja chcac sprzedac taki samochod.

Pozdro i powodzenia.
    Mam świadomość tego, że jeżeli zepsuje się coś, czego nie da się kupić na rynku wtórnym to zaczną się schody. Z drugiej strony przerabiałem już jazdę oryginalnym autem w tym kraju. 4,5 roku smigałem Lancią Kappa. Samochód odradzany mi przez wszystkich, bo go mało, bo duży, bo z częściami będzie problem no i oczywiście, że włoski to badziewie. Przez w/w okres czasu przejechałem 80 000 km, z czego 70 000 na LPG. Auto nigdy mnie nie zawiodło, nie miałem problemu z częściami i ich cenami również. Szukając e38 wiem na co się porywam, ale też nie dam się zwariować co do ceny zakupu. Jedyne co mnie poraża to zabezpieczenie antykorozyjne BMW, a właściwie jego brak. Auto za grubą kasę, a o to w fabryce nie zadbali. Z racji kosztów eksploatacji pewnie skończę na 728, ale mnie to wystarczy. Pomimo młodego wieku ściganie się po ulicach mnie nie kręci, a te prawie 200 KM daje na tyle dynami, żeby nie pchać autka pod górę. Także szukam dalej.

Pozdro

Początkujący Użytkownik
    BMW
    bmw
    od dwóch lat szukasz samochodu? dziwne masz podejście do tego tematu

Zaawansowany Użytkownik Awatar YBSA
    BMW
    730d 2001r.
    Kolejny temat z d*py który nie potrzebnie mąci i dzieli środowisko 7er. Czy na prawdę tak trudno jest wejść na portale ogłoszeniowe w D i NL i porównać sobie ceny ZADBANYCH e38? Tam zaczynają się od 6.000eur a u nas kończą na tej kwocie. Na serio nie daje to nic do myślenia??? Niech kolega jedzie i kupi, po co walczyć z "polactwem" i jego logiką myślenia.
    P.S: pojęcie "zadbane auto" to pojęcie względne dla każdego z nas. Za moje 7er kilka osób kładło kwoty 37-38tyś pln (pozdr dla pana z Polic) i za ten hajs nie sprzedałem auta bo wiem że jest warte więcej. Proszę osoby które widziały moje auto o wyrażenie swojej opinii co to znaczy ZADBANE e38!

- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
    - bo to jedzie BMW e38 synku...
    -------------------------------------------------
    ///M-Sport Individual

Doświadczony Użytkownik Awatar prezE32s
    BMW
    Było 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    Tak, czyli wychodzi na to, że zadbane E65 powinno kosztować minimum 100 tyś złotych. Panowie zejdźcie na ziemię!!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Bingo
    BMW
    E46 320Ci ,A8 D3 4,2
    Zadbane E65 kosztuje ok.40 tys. z początku produkcji i przeważnie wymaga grubego wkładu z uwagi na specyfikę tego auta.O poliftowym bez 60 tysi nie ma co marzyć.
    Dobre E38 wali na łeb 65-kę i zapomina się jak wygląda mechanik. Niestety nie można tego powiedzieć o nowszych modelach i dlatego są stosunkowo tanie w zakupie.
    Kupując taki samochód za "okazyjną" kwotę owszem jeździ się siódemką ale albo komuś jest wszystko jedno czym jeździ albo dokłada drugie tyle na początek po czym rozpowiada jakie to drogie auto w utrzymaniu i jak się psuje :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar YBSA
    BMW
    730d 2001r.
    Cytat Zamieszczone przez prezE32s Zobacz posta
    Tak, czyli wychodzi na to, że zadbane E65 powinno kosztować minimum 100 tyś złotych. Panowie zejdźcie na ziemię!!
    Zadbane e65 jest tańsze od zadbanej e38.

- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
    - bo to jedzie BMW e38 synku...
    -------------------------------------------------
    ///M-Sport Individual

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E65 3.0D
    @ybsa naprawde pozazdroscic takie sztuki. Jesli za klekota w budzie e38 placili Ci 40kola a twoim zdaniem warta jest wiecej to faktycznie musi to byc niewatpliwie najbardziej zadbane e38 o jakim slyszalem. Nie bede sie wypowiadal bo auta nie widzialem.
    Tak czy inaczej klekot w cenie alpiny musi wygladac mega.

Teoria ze zadbane e65 jest tansze od zadbanego e38 jest tak samo fantastyczna jak wiekszosc Twoich wypowiedzi.

Forum jest po to zeby wyrazac swoje zdanie wiec nic mi do tego. Tak samo Ty jak kazdy inny moze miec wlasne.

Moim zdaniem niech Kolega szuka dalej e38 a napewno trafi sie ladna sztuka do kwoty 20tys. Moze rowniez dolaczyc do elity i zaplacic za e38 40tysi czego nie polecam bo to glopie jest.
    Nom ale jak kto woli.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e65 730d
    Ale pie*dolicie glupoty!! Ja kupilem e65 2003r za 30tys w stanie idealnym!! Zero bledow i oryg lakier! Kolega kupil 750iL za 25tys rowniez w idealnym stanie! Zaden z nas nie musial ladowac kasy w naprawe. Oba kupione w PL. Wiec skonczie glupoty pisac.

P.S jesli kolega chce to dam namiar na kumpla z wroclawia ktory sprzedaje bardzo dobrze zadbane e38 730d 2001r. Chyba chce 16tysi.
    Ostatnio edytowane przez duban ; 19-04-2015 o 17:42

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez duban Zobacz posta
    P.S jesli kolega chce to dam namiar na kumpla z wroclawia ktory sprzedaje bardzo dobrze zadbane e38 730d 2001r. Chyba chce 16tysi.
    Coś mi się wydaje że temat zrobi się jeszcze ciekawszy po tej wypowiedzi ;). Kolega niech szuka a zapewne znajdzie ;).

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar IMPEX1950
    BMW
    Rolls Royce Phantom
    Cytat Zamieszczone przez YBSA Zobacz posta
    Zadbane e65 jest tańsze od zadbanej e38.
    Oj "KOLO" stosujesz dopalacze? Jak czytam te twoje smutne i drastyczne stwierdzenia na temat porównania e65 z e38 to nic tylko sobie w łeb strzelić!!!

Miałem więcej e38 niż jezdzi w twojej dużej stolicy i wiem ile jest warte zadbane e38 i zapewniam cie "KOLO" że zadbane e32 jest warte znacznie więcej i bardziej doceniane niż E38, a co do klunkra e65 w stanie agonalnym za przykładowo 20 tys sprzeda się szybciej jak twój BOND rzekomo w super stanie za 16tys , a wiem ze taki nie jest bo słyszałem conieco (świat jest mały a ja mam duży zasięg).

Jeśli ktos ci kładł 37 tys za to auto a ty tego nie sprzedałeś to albo jestes tak uparty albo ....ugryze sie w język !!!!

Obecnie dla twojej śiadomości napisze że jeden z moich pojazdów to e66 760li zadbane i kosztuje tyle co twoje 3szt 730d.
    Odnośnie samochodu omawianego to uważam że to mega łup patrząc przynajmniej po foto..... Odradzam zakup tak jak inni bo auto jest poprostu brzydkie , obrane i wybetonowane.

Gdzie tu logika twoich wypocin na temat motoryzacji BMW
    Ostatnio edytowane przez IMPEX1950 ; 19-04-2015 o 17:54