ja także uwielbiam słoneczka,Twój bandzior nabrałby elegancji myślę :)
a Rondell 19'' wogóle nie wyszedł,tak?
ja także uwielbiam słoneczka,Twój bandzior nabrałby elegancji myślę :)
a Rondell 19'' wogóle nie wyszedł,tak?
wogóle.
założe kolektor z M50 a potem 19" na bardzo szerokim laciu i będe miał jak na 18" bez kombinacji z kolektorem ;p
Jestem ciekawy jak byśmy sie startneli, Ty na swoich 20" a ja na moich 18", Ciekawa jaka by różnica była, duża masz różnice w spalaniu i dynamice na 20" ? względem zimowych 16"
bo na 16" 728 nabiera wigoru, przynajmniej ja mam takie wrażenie ; )
przyznam,że na 16tkach auto jest duuuużo bardziej żwawe,nie ma co
i dodam tyle,że 20tki skutecznie obciążają moją niunię :)szkoda,bo kolegi 740tka wogóle ich nie czuje,baa,kiedyś spod mojego domu na gumie na nich poszedł :)
myślę,że na Twoich 18tkach miałbyś przewagę
ps tak dla porównania
EDIT:
lekko pod górkę (naprawdę delikatnie wzniesienie,ale przy tym silniku istotne hehe),Alpiny na osiach,już wtedy uszkodzony czujnik położenia wałka rozrządu,o czym chwilę później na diagnostyce się dowiedziałem
aj i jeszcze odnośnie spalania,to się śmieję,że mam jedno z nielicznych aut,które zimą pali mniej,jak latem :) ok 1 - 1,5 litra więcej
Ostatnio edytowane przez makister ; 31-03-2011 o 14:40
czemu nie na sporcie ? Dość nisko kręcona, na filmiku różnica typu pół sekundy czy sekunda jest nie do odczucia/zauważenia...
Mi też w zime mniej pali hehe :)
za słaby motor na duże koła :(
bo ja w zwykłym trybie aut. nią tu jechałem
mnie ratuje tylko jedno,tak jak na tym filmiku pojadę raz do roku,ja się swoim R6 snuję po drogach i tyle :)
dlatego nie płaczę,choć brakuje mi strasznie elastyczności dlatego czekam na Twoje zabawy z kolektorem :)
jakos tak dziwnie ta wskazowka wedruje po predkosciomierzu... jakby we wzolnionym tempie :) Zarcik Panowie :) Tak na powaznie to nawet najslabszy silnik w 7er ladnie sobie mruczy :D
Przy okazji zapytam gdzie kupowałeś klosze Boscha? Na allegro pełno jest wątpliwych podróbek które mogą nie pasować idealnie. Jeśli możesz to napisz gdzie takie coś zdobyć i wiele za to krzyczą.
Pozdro!
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców” - Colin McRae
>>>NIE DLA ACTA<<<
"I had a dream, I was king. Woke up, still king"
BMW 728i - 97'
MERC W124 200D - 86'
MERC W123 240D - 79'
cicho sza ;)
spoko,przecież wiemy,że nie są to potwory :)
troszkę się wtrącę może,bo sam kupowałem "ori" Bosche na allegro,oznaczenie na ksenon miały,homologację itp ale już po rozpakowaniu podpadły mi strasznie jakością wykonania,po kilku tygodniach jeden pękł,nie wytrzymał naprężeń,wada w produkcji,dlatego sądzę,że nie były ORI jednak
kolejny komplet,wraz z uszczelkami,spinkami duperelami itp zakupiłem już w ASO.I już na pierwszy rzut oka inna bajka
cena w ASO to ok 270 zł szt po 20% zniżce
nr części 6312836179 /80
sorry za OT ale nie mogę Ci wysłac PW bo masz zapełnioną skrzynkę.
Sprzedałeś może już te swoje przednie lampy?
A tak ogólnie to kiedyś bardzo chętnie bym się przyjrzał tej Twojej z bliska.
pzorawiam
I WANT TO BE AIR RIDED